Canvi de dates en esdeveniments de “l’Estiu Cultural Finestrat”

Vine per la teua tassa en el Dia Internacional de la Joventut
12/08/2021
Finestrat llança l’11a convocatòria d’ajudes des que va començar la pandèmia per a reduir l’impacte econòmic de la crisi
13/08/2021

Ajornament de la Trobada i el concert del CMPC a setembre

La XXIII Trobada de la Cançó de la Mar estava prevista per a aquest dissabte, dia 14, perquè tal dia com el 14 d’agost de 1996 va tindre lloc a la Casa de Cultura la primera actuació de l’Agrupació Coral de Finestrat. No obstant això, des de la Regidoria de Cultura s’ha decidit posposar a setembre aquest esdeveniment i també el concert del Centre Musical Puig Campana previst per a aquest divendres 13. “Encara estem en un moment molt sensible de la pandèmia amb part de la població sense immunitzar”, va assenyalar l’edil de Cultura, Héctor Baldó. “Volem donar les màximes garanties de seguretat. Per aquesta raó i a causa de l’elevada afluència de públic que registra la Cala en aquestes dates hem considerat que era més apropiat ser prudents, evitar aglomeracions i ajornar els dos concerts al pròxim mes”.

Per tant, la banda del Centre Musical Puig Campana actuarà el divendres 17 de setembre.

I la XXIII Trobada de la Cançó de la Mar serà el dissabte 18 de setembre, amb la participació de l’Orfeón Aspense “Virgen de las Nieves” i l’Agrupació Coral de Finestrat com a amfitriona.

Tots dos esdeveniments musicals tindran lloc a la Plaça de l’Àmfora de la Cala de Finestrat a les 22.00 hores.

A més, l’exposició pictòrica “Art al Carrer” que es va ajornar el passat cap de setmana en la Cala per les ratxes de vent i la previsió de pluges es reprendrà el 28 i 29 d’agost perquè la puguen visitar veïns i turistes a la Plaça de l’Àmfora.