Canal de DIFUSIÓ JOVE per a rebre tota la informació de la Regidoria de Joventut per WhatsApp

Recepció a la nova junta directiva de l’Agrupació Coral de Finestrat
07/05/2021
Les sènior del Club Voleibol Finestrat finalitzen la fase final d’ascens a 1a en 6a posició després de 2 victòries i 2 derrotes
10/05/2021

EL CANAL DE DIFUSIÓ JOVE ESTÀ DIRIGIT A JOVES AMB EDATS ENTRE ELS 12 I ELS 35 ANYS

Atenció joves amb edats entre 12 i 35 anys. Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat no volen que us quedeu sense informació que us puga ser útil sobre estudis, programes d’intercanvi, voluntariat, oci educatiu o formació per a obrir-vos més oportunitats de treball. Per això, han activat un canal de difusió per WhatsApp. Per a això, només cal enviar un missatge de WhatsApp al núm. 606 936 432 amb la paraula ALTA i guardar aquest número en l’agenda del seu telèfon. “D’aquesta manera, rebran en els seus mòbils tota la informació que considerem que els pot ser molt útil en edats entre els 12 i els 35 anys, en les quals han de prendre moltes decisions sobre els seus estudis, formació laboral i, per descomptat, com apuntar-se a les nostres propostes d’oci educatiu”, va informar Nati Algado, regidora de Joventut.
Serveis del Centre Juvenil Finestrat.


L’edil va posar també en valor l’espai físic que tenen els joves a la seua disposició en el Centre Juvenil Finestrat per a donar suport a les seues necessitats com la Sala d’Estudi, les aules de Formació o l’Espai d’Oci en l’hall. “Per descomptat, els usuaris compten amb el suport de la Tècnic de Joventut per a informar-los i orientar-los en tot el que necessiten per als seus estudis, oferta educativa, beques, ajudes, com crear una associació juvenil, com elaborar el seu currículum, a més d’oferir-los totes les activitats educatives que llança la Regidoria de Joventut durant tot l’any”.
El Centre Juvenil Finestrat es troba en el centre històric, en el carrer Fonteta, núm. 36. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores i, a les vesprades, de 16.00 a 21.00 hores. A més, com a novetat també obrin els dissabtes al matí, de 9.00 a 14.00 hores.
POTS ESCOLTAR LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ

A més, poden seguir al departament de Joventut en la seua Instagram @joventutfinestrat una altra manera de mantindre’s puntualment informat sobretot el que proposen per a joves de 12 a 35 anys.

 

(GABINET DE PREMSA.07.5.2021)