Campus d’estiu del Club Voleibol Finestrat del 24 de juny al 30 de juliol

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza un cap de setmana multiaventura a les Hoces del riu Cabriel
18/05/2021
La Cala de Finestrat es consolida com a PLATJA LLIURE DE FUMS des de l’estiu passat
19/05/2021

Des del Club Voleibol Finestrat i en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat han organitzat per a aquest estiu el seu primer Campus Nacional. Fins a 10 entrenadors i grans figures del voleibol visitaran aquest campus per a compartir la seua experiència amb tots els participants. Les dates de celebració seran del 24 de juny al 30 de juliol, en horari de 9.00 a 14.30 hores, i hi haurà 6 grups en funció de l’edat i del nivell de cada participants perquè no es requereix tindre experiència prèvia en aquest esport. A més de voleibol i voleibol de platja el campus inclou altres activitats com a psicomotricitat, jocs, piscina, entrenaments en anglés i excursions per a completar l’oferta lúdica i esportiva d’aquest estiu.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar contactant amb el Club Voleibol Finestrat en aquest número 618 967 884 via WhatsApp o amb la Regidoria enviant un correu electrònic a deportes@finestrat.org. És important sol·licitar el full d’inscripció, emplenar-la i adjuntar el justificant de pagament perquè les places són limitades.

Jornades gratuïtes d’iniciació

A més, des del Club Voleibol Finestrat han organitzat unes jornades gratuïtes d’iniciació fins al pròxim 23 de juny per a convidar als xiquets/es i joves a aprendre un esport nou. Aquestes jornades de voleibol se celebren en el pavelló municipal.

(GABINET DE PREMSA.19.5.2021)