Campanya municipal de vacunació antiràbica de les mascotes del 15 al 20 de juliol a Finestrat

Comencen les sessions de zumba a la Cala de Finestrat
08/07/2019
Prop de 400 inscrits en la Trail Nocturna Faldes Puig Campana que se celebra aquest dissabte a Finestrat
08/07/2019

Des de les Regidories de medi ambient i de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat s’ha posat en marxa la campanya de vacunació antiràbica i desparasitació per a tènies dels gossos. Concretament, se celebrarà des del dilluns 15 de juliol al dissabte, dia 20, en la Clínica Veterinària Finestrat, ubicada en el nucli històric (carrer Figueretes, 31). Per tant, tots els residents a Finestrat que tinguen gos poden aprofitar aquesta iniciativa municipal per a posar a la seua mascota la corresponent vacuna antiràbica. L’horari d’atenció al públic serà de 10.00 a 20.00 hores i el preu per vacuna serà 13€. Recomanen sol·licitar cita prèvia.

El regidor de medi ambient, David Alarcón, va animar als propietaris de gossos del municipi a què responguen a aquesta crida perquè cap animal es quede sense vacunar contra la ràbia. “L’objectiu que perseguim amb aquestes campanyes és protegir als cans i també evitar el contagi a les persones en el cas que es produïsca alguna mos. Sens dubte, la vacunació i la desparasitació formen part de la tinença responsable d’animals. Per això, des del consistori fem una aportació municipal perquè el preu de la vacuna per animal siga més assequible per a tots”.

Les xifres d’anys anteriors ascendeixen a més de 250 cans vacunats en el marc d’aquesta campanya municipal. “Per llei tots els gossos que hagen complit els quatre mesos d’edat han de tindre posada aquesta vacuna i també el microxip d’identificació”, va informar l’edil. “A més, en el cas de la vacuna es recomana aplicar una dosi de reforç cada dos anys”.

(GABINET PREMSA: 3.7.2019)