Campanya de Vacunació antiràbica de mascotes a Finestrat del 17 al 22 de juliol

L’Ajuntament de Finestrat renova el seu conveni amb el Club de Taekwondo amb més de 200 esportistes
13/07/2023
Arriba CONSERMAR a la Cala de Finestrat per a conscienciar evitar l’abandó de residus a la platja
14/07/2023

EL PREU PER VACUNA SERÀ 14€ GRÀCIES A l’APORTACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE FINESTRAT

Des de la Regidories de Medi Ambient i Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat informen que com tots els anys, sobre aquestes dates, es convoca la campanya de vacunació antiràbica i desparasitació per a tènies dels gossos. Serà del 17 al 22 de juliol a la Clínica Veterinària Finestrat, situada al centre històric, en carrer Figueretes, 31.

Les persones residents a Finestrat que tinguen gos poden aprofitar aquesta iniciativa municipal per a posar a les seues mascotes la corresponent vacuna antiràbica. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 18.30 hores, també el dissabte en horari de 10.00 a 14.00 hores (sol·licitant cita prèvia). I el preu per vacuna serà 14€.

“Les nostres mascotes han d’estar protegides i, amb això, també la salut de les persones en cas que es produïra algun incident com una mossegada. Per a això, la vacunació i desparasitació són claus per a garantir que els nostres gossos estan en les millors condicions”, va assenyalar la regidora de Medi Ambient, Estela Álvarez. “Des de l’ajuntament donem suport a un any més, aquesta campanya amb una aportació. El preu de la vacuna, serà de 14 euros perquè siga assequible per a tots els veïns. Per tant, des d’ací us anime a sumar-vos a aquesta campanya perquè cap mascota es quede sense vacunar”.

POTS ESCOLTAR LES DECALARACIONES DE L’EDIL DE MEDI AMBIENT, ACÍ:

Per llei tots els gossos que hagen complit els quatre mesos d’edat han de tindre posada aquesta vacuna i també el microxip d’identificació. A més, en el cas de la vacuna es recomana aplicar una dosi de reforç cada dos anys.

(GABINET PREMSA 13.7.2023)