Campanya de vacunació antiràbica a Finestrat del 19 al 24 de juliol

Conveni de suport a l’Escola de Música del Centre Musical Puig Campana de Finestrat
06/07/2021
Finestrat diu NO a la violència masclista
06/07/2021

Des de les Regidories de Medi Ambient i de Sanitat de l’Ajuntament de Finestrat s’ha posat en marxa, un any més, la campanya de vacunació antiràbica i desparasitació per a tènies dels gossos. Les dates d’aquesta edició seran del 19 al 24 de juliol en la Clínica Veterinària Finestrat, situada en el centre històric (carrer Figueretes, 31). Per tant, tots els residents a Finestrat que tinguen gos poden aprofitar aquesta iniciativa municipal per a posar a la seua mascota la corresponent vacuna antiràbica. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 18.30 hores, també el dissabte en horari de 10.00 a 14.00 hores (sol·licitant cita prèvia). I el preu per vacuna serà 14€.

“Les nostres mascotes han d’estar protegides i, amb això, també la salut de les persones en cas que es produïra alguna mossegada. Per a això, la vacunació és clau i també la desparasitació per a garantir que els nostres gossos estan en les millors condicions”, va assenyalar el regidor de Medi Ambient, David Alarcón. “Des del consistori es torna a secundar, un any més, aquesta campanya perquè el preu de la vacuna siga assequible a totes les butxaques. Per tant, des d’ací us anime a sumar-vos a aquesta campanya perquè cap mascota es quede sense vacunar.“

Per llei tots els gossos que hagen complit els quatre mesos d’edat han de tindre posada aquesta vacuna i també el microxip d’identificació. A més, en el cas de la vacuna es recomana aplicar una dosi de reforç cada dos anys.

(GABINET PREMSA: 6.7.2021)