Campanya contra la proliferació del mosquit tigre a Finestrat

L’alcalde va rebre als auxiliars de platja que comencen a treballar aquest divendres en el dispositiu de seguretat de la Cala de Finestrat
15/06/2021
Presentació literària d’¿Alma y corazón? de Luis Mayor a la Casa de Cultura de Finestrat
22/06/2021

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja han començat els treballs destinats a previndre la proliferació del mosquit tigre a la localitat amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant. El regidor de Medi Ambient, David Alarcón, va estar a la Bassa de L’Alhambra, una de les àrees on s’estan desenvolupant aquests treballs i va explicar que “les tasques de fumigació es realitzen en zones humides on existeix més risc de proliferació del mosquit, sobretot amb les temperatures tan altes que estem registrant aquesta última setmana”.

Aquest pla d’acció es desenvoluparà fins el mes vinent de setembre i tindrà lloc en diverses zones del terme municipal on existeixen concentracions d’aigua com és el barranc de la Cala, els embornals del nucli urbà, l’antiga bassa reguladora, el parc de la Font de Carrè i la Font del Molí.

Aquesta campanya està subvencionada per la Diputació d’Alacant i inclou els treballs previs de visita i inspecció directa, a més de la realització d’accions correctores com són el tractament amb larvicides i adulticides en els llocs indicats cada 10 dies durant els pròxims 4 mesos.

Per a informar la ciutadania sobre com previndre la proliferació d’aquest mosquit, també es distribuirà un fullet en dependències municipals amb diverses pautes molt fàcils d’aplicar en la llar.

(GABINET DE PREMSA. 16.06.2020)