BRICOMART reactiva el procés de selecció de personal per a la seua nova botiga de Finestrat

Les brigades ultimen la desinfecció dels centres educatius d’Infantil i Primària de Finestrat
11/05/2020
Dilluns que ve està prevista la reobertura de terrasses d’hostaleria i restauració de Finestrat
11/05/2020

La marca francesa BRICOMART ha reactivat el procés de selecció de personal per a cobrir una plantilla de 80 llocs de treball en la seua nova botiga de Finestrat.  Aquesta gran superfície té previst obrir un nou magatzem de construcció en el Parc de Mitjanes La Cala, junt amb Decathlon i Maisons du Monde, on necessita personal per a vendes, recepció, logística entre altres perfils.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va informar que les persones interessades a accedir a aquests llocs de treball poden inscriure’s ja, de manera telemàtica, en l’apartat OCUPACIÓ de la pàgina web municipal: www.ayto-finestrat.es/ocupació. També podran entregar-ho en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Finestrat (Viver d’Empreses, Av. Federico García Lorca, 6), a partir d’aquest pròxim dilluns, 11 de maig.  “Sens dubte, aquesta crisi del covid 19 està portant moltes males notícies. Per això, hui destaquem una notícia molt grata i és que Bricomart reactiva el seu procés de selecció de personal per a la botiga de més de 7.000 m2 que obrirà després de l’estiu.  Per tant, molt satisfets perquè continua confiant a Finestrat. Els vull agrair aqueixa valentia i els vull traslladar un missatge de confiança perquè aquest Ajuntament continuarà sent tremendament àgil perquè empreses com Bricomart continuen triant Finestrat”. L’alcalde va transmetre un missatge optimista quant a l’arribada de més empreses a la localitat.  “Estem convençuts de que continuaran arribant inversions. A Bricomart els agraïsc aqueix gest, ho necessita especialment la societat, i també garantisc a tota la ciutadania que el nostre Ajuntament continuarà sent àgil perquè empreses privades continuen triant Finestrat per a invertir i crear ocupació”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS De l’ALCALDE, JUAN FRANCISCO PÉREZ, EN AQUEST ENLLAÇ

 

L’obertura de Bricomart a Finestrat representa per a la marca francesa el seu primer establiment a la província i el 3r de la Comunitat Valenciana amb una superfície aproximada de 7.560 m² de magatzem i vendes. Amb el desembarcament d’aquesta nova marca, són ja més de 600 empreses les que conformen el teixit empresarial de Finestrat “que des de fa uns anys viu un moment molt potent d’expansió i creació d’ocupació per als nostres veïns i també per a tota la comarca”.

ENLLAÇ PER A INSCRIURE’S A LES OFERTES D’OCUPACIÓ DES DE LA PÀGINA WEB MUNICIPAL:

Caixers/es

Caixer/a principal

Venedors amb experiència en reposició i atenció al client

Venedors experts en reg:

Recepció logística

AVÍS: Les persones que el passat mes de març es van inscriure en aquestes ofertes o van entregar el seu currículum ja estan incloses en el procés de selecció. Per tant, no cal que tornen a presentar la seua candidatura. Gràcies.

(GABINET DE PREMSA.8.5.2020)