Bo Consum Finestrat. Compra a meitat de preu en diferents comerços de la localitat

Finestrat rep 84 ordinadors a través d’una subvenció de més de 150.000€ de la Diputació d’Alacant
08/08/2022
Torna el Torneig més antic de Vòlei Platja. Torna la 45 Edició del Vòlei Cala Finestrat
10/08/2022

L’Ajuntament de Finestrat presenta la campanya Bo Consum per a comerços i consumidors. És una campanya que pretén dinamitzar el xicotet comerç de la localitat i que permet a tots els residents de Finestrat comprar i consumir a meitat de preu.

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i el president de la Federació de Comerç de la Petita i mitjana empresa de la Província d’Alacant (Facpyme) i president de la Cambra de Comerç, Carlos Baño, han avançat les principals claus.

El que pretenem és fomentar el petit i mitjà comerç local de Finestrat per aqueixos hem exclòs les grans superfícies, les franquícies, els basars o gasolineres. I l’obrirem el mes de setembre perquè el mes d’agost està sent fabulosos en nivells d’ocupació en tot el municipi i el que volem és allargar aqueixa activitat i que al setembre la gent tinga un al·licient per a consumir i donar suport al petit i mitjà comerç” va assenyalar l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca.

En paraules de Carlos Baño, president de Facpyme, que gestiona la campanya, “em sembla un període ideal per a llançar aquesta campanya i saber que a Finestrat hi ha uns 150 petits i mitjans comerços que poden adherir-se a aquesta campanya. A tots ells els anime perquè l’experiència que tenim en altres municipis és molt positiva”.