Bombers i agents de Policia participen com a voluntaris en la jornada anual de neteja de fons marins a la Cala de Finestrat

Finestrat implanta a la seua platja un sistema de megafonia via ràdio, sense cablejat i alimentat per energia solar
29/07/2020
Nova jornada de donació de sang: dimecres 5 d’agost al Centre Juvenil Finestrat
29/07/2020

Aquest matí s’ha celebrat a la Cala de Finestrat la jornada de neteja de fons marins que, com és tradició cada estiu, realitza un grup de voluntaris de l’Associació Esportiu-Cultural Marina Baixa en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Finestrat. Des de primera hora del matí uns 15 bombers i també agents de la Policia Local de Finestrat es van submergir en les aigües de la platja finestratina, en la zona de l’antiga Àmfora i també pel Xorigueret, per a retirar residus del fons. Entre el material extret hi havia principalment llandes i plàstics que van traslladar fins a la vorera en taules de pàdel surf per a després depositar-ho en els contenidors de reciclatge corresponents.

El regidor de Platja i de Medi Ambient, David Alarcón, va agrair a tots els participants aquesta jornada de neteja “que realitzen tots els anys, de manera altruista i motivada per la seua implicació amb la conservació dels nostres fons marins. Sens dubte, és una jornada amb la qual completem el treball diari de manteniment que realitzem en la nostra Cala i que ens ha tornat a fer mereixedors de la distinció internacional Bandera Blava”.

(GABINET DE PREMSA: 28.07.2020)