Benestar social repartirà regals entre les famílies en situació de major vulnerabilitat

Finestrat torna a sumar-se a la campanya “Ja venen els reis” per a fomentar l’ús del valencià en la “Carta als Reis d’Orient”
20/12/2023
Joventut Finestrat programa tallers nadalencs i una excursió a patinar sobre gel
21/12/2023

SERAN JOGUETS IGUALITARIS PER A REFORÇAR LA CAMPANYA “JUGANT LLIURES, CREIXENT IGUALS”

Com tots els anys, des de les regidories de Serveis Socials i d’Igualtat torna a posar-se en marxa la campanya de repartiment de joguets entre les famílies en situació de major vulnerabilitat. Aquesta campanya té també un component igualitari amb la finalitat de regalar joguets no sexistes, evitant estereotips i prejudicis de gènere a través del joc. “D’aquesta manera, també reforcem el missatge “Jugant lliures, creixent iguals” promogut pel Consell Comarcal per la Igualtat del qual Finestrat forma part”. En la presentació va ser present la regidora de Benestar Social, Mª Teresa Pérez, la Tècnica de Serveis Socials, Ángela Sánchez i la Tècnica d’Igualtat, Myriam Lloret.

Al seu torn, el Centre Comercial La Marina també s’uneix a aquesta campanya en aportar els peluixos donats pels clients durant les últimes setmanes. “Des d’ací agrair la col·laboració del CC La Marina i la generositat dels seus visitants en donar aquests peluixos que, amb molta il·lusió, farem arribar a als més xicotets i xicotetes d’aquestes famílies, bé des de Serveis Socials municipals i també des de Càritas Parroquial”, va indicar l’edil de Benestar Social, Mª Teresa Pérez Pérez.

ESCOLTA LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, Mª TERESA PÉREZ PÉREZ, ACÍ

(GABINET PREMSA.21.12.2022)