Benestar Social obri el termini per a inscriure’s al tradicional “Dinar dels Nostres Majors” de les festes patronals

L’Ajuntament de Finestrat compta amb un nou vehicle que donarà cobertura al departament de Benestar Social
05/08/2019
L’Ajuntament condiciona el parc infantil de la Plaça de la Unió Europea i instal·la càmeres de vigilància en el recinte
06/08/2019

A menys d’un mes de la celebració dels dies grans de Finestrat, des de l’Ajuntament finestratí s’estan embastant tots i cada un dels actes previstos per a les festes patronals. Com veient sent habitual, des de la Regidoria de Benestar Social s’ha organitzat una menjar per a tots els majors de la localitat. Aquest esdeveniment serà el diumenge 25 d’agost, a la Sala Jove, a partir de les 14:00 hores. Segons va explicar l’edil d’aquesta Regidoria, María Llorca “com cada any, en el marc de les nostres festes patronals tenim el plaer d’organitzar aquest menjar i convidar a tots els nostres majors, per a fer-los així un xicotet reconeixement pel paper que aporten a la societat”.

El passat any més de 200 persones van assistir a aquest menjar “en què van compartir una jornada de convivència, a més de viure moments molt especials com el tall de la tortada per part de les persones més longeves de la localitat”.

Per a participar en aquest esdeveniment és necessari formalitzar prèviament la inscripció en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Finestrat (planta baixa) i també en la Llar del Pensionista fins al divendres 16 d’agost.

GABINET DE PREMSA (05.08.19)