Ahir va finalitzar en “Golf Bahía” el cicle “Cultura a la fresca” a les urbanitzacions amb un gran èxit de públic

Finestrat va acollir hui la 21a Comissió Comarcal de prevenció en seguretat local
21/09/2018
Comença al Viver d’Empreses de Finestrat el curs bàsic d’anglés amb totes les places ocupades
24/09/2018

L’ESPECTACLE DE MÀGIA DE MAG MALASTRUC VA ATRAURE NOMBROSOS VEÏNS DE FINESTRAT I DE TOTA LA COMARCA

Ahir va finalitzar el cicle “Cultura a la Fresca” a les urbanitzacions de Finestrat amb un gran èxit de públic. Nombrosos veïns del municipi i de tota la comarca van acudir fins a la urbanització “Golf Bahía” per a gaudir a l’aire lliure de l’espectacle de màgia que va oferir Mag Malastruc.

La regidora de Cultura, María Llorca, es va mostrar molt agraïda “perquè hem superat  l’afluència de públic de passades edicions. Per tant, considere que la iniciativa de celebrar aquest cicle cultural al setembre s’està consolidant i està aconseguint el favor del públic que és qui dóna sentit a tot l’esforç d’organització”

El primer esdeveniment de “Cultura a la Fresca” va tindre lloc a la urbanització “Terra Marina” on xicotets i majors van gaudir amb l’espectacle infantil de “La Bella i la Bèstia” portat a escena pel grup “7 comediants” el passat 1 de setembre. Seguidament li va arribar el torn a la urbanització “Balcó de Finestrat” on també va haver-hi una representació de teatre familiar, “Una casa encantada” per part de “Drac Màgic Teatre”. Finalment, el fermall final a aquesta proposta cultural va tindre lloc ahir al parc infantil de la urbanització “Golf Bahía” “on Mag Malastruc va tancar aquest cicle amb molta il·lusió, fantasia i grans dosis d’humor”, va afegir la regidora, “així que la meua felicitació per a ell i tots els grups teatrals que han format part enguany de la “Cultura a la fresca” i el meu agraïment a totes les persones que ho han donat suport amb la seua assistència”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

GABINETE DE PREMSA (24.09.18)