Avís: Tallament de trànsit “Medieval Xtrem Race”

El regidor d’Esports acusa al PSPV-PSOE de mentir i obstaculitzar a l’inici de temporada del C.F.U.E.Finestrat
05/09/2018
Finestrat es prepara per a celebrar les seues Festes de la Cala en honor al Turista el cap de setmana del 14 al 16 de setembre
06/09/2018

PROHIBIT ESTACIONAR EN CIRCUIT I CARRERS INTERIORS DES DE LES 23:00 HORES DEL DISSABTE 8 I TALL GENERAL DEL TRÀNSIT EN TOTS ELS ACCESSOS AL CIRCUIT I CARRERS INTERIORS A LES 08:00 HORES DEL MATÍ DEL DIUMENGE 9.

1.- Pràcticament tot el nucli històric ESTARÀ TALLAT AL TRÀNSIT DE VEHICLES DE QUALSEVOL TIPUS. TAMPOC ES PODRÀ ESTACIONAR EN CAP CARRER.
1.1.- Es prohibirà l’estacionament des de les 23:00 hores del dissabte 8 de setembre per a garantir l’absència de vehicle en el circuit.
1.2.- ES TALLARÀ AL TRÀNSIT A LES 8:00 HORES DEL MATÍ DEL DIUMENGE 9 I ROMANDRÀ TANCAT FINS A LES 12:00 HORES.
2.- Els carrers en què no es podrà CIRCULAR NI ESTACIONAR por estar dins del circuit són:
Fonteta completa per eixida de carrera des de la Plaça de la Unió Europea; puja per Fonteta, gira a l’esquerra per carrer’ L’Hort, baixa escales a carrer Puig Campana, puja per Sant Vicent, creua Nou, puja per Sant Miquel cap a Algepsers, puja per passeig al Castell, baixa a  la Sorda i  per escales a carrer Penya. Segueix per Sant Antoni cap a Forn Baix, passa per carrer Sala, Hostal, baixen i pugen escales de carrer Hostal; continuen per’ L’Olla, baixen pel Museu i pugen per interior de Parc Font de Carrè; pugen , pugen per part posterior d’Emufi fins a carrer Serra Cortina i Figueretes; arriben al col·legi, creuen pas de vianants i per l’Horta la Sega arriben a la Partida del Salt, per la qual pugen a Partida Pla de Vila per a continuar per senda fins al canal de Puig campana.
La carrera segueix  fins Partida Ramal de Loix arribant fins pujada costanera Blanca, per a descendir fins a Alqueria, Raval, creuar la CV 758 i continuar descendint per Partida la Torre fins Partida el Fondo, per on pugen fins a finalitzar la carrera en la Plaça Unió Europea.