Avancen les obres del futur “Centre d’Informació Juvenil” de Finestrat en ple nucli històric

Finestrat acull este divendres la presentació del llibre “Solo una bala” d’Eva García Romo
26/11/2018
Fins el 20 de desembre es pot visitar a Finestrat l’exposició “Pasión: caballos y formas humanas” de Monique Neyzen
27/11/2018

L’ALCALDE VA VISITAR LES OBRES D’AQUEST NOU ESPAI D’OCI, FORMACIÓ I ASSESSORAMENT LABORAL PER A JÓVENS

Finestrat comptarà prompte amb un Centre d’Informació Juvenil en l’edifici de l’antic cine musical, ubicat en el carrer Fonteta, en ple nucli històric. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, junt amb la regidora de Joventut, Amelia Mayor i l’edil d’Obres, Tomás Sellés van visitar aquesta instal·lació que, a primers d’any, es posarà a disposició dels jóvens com a espai de formació, oci i també assessorament en matèria laboral, d’estudis, viatges, intercanvis, ajudes per a emprendre, lloguer de vivendes, a més d’orientació en el procés de busca d’ocupació. En aquesta visita també va estar present l’arquitecte municipal, Francisco Monzó, el Gerent de Sigma Infraestructures, Manuel Esquembre i el Cap d’Obra, Francisco Talavera.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “hui estem visitant les obres d’una de les peticions que més anys ens ha fet arribar la població jove de Finestrat que és un Centre d’Informació Juvenil. I complirem aqueixos desitjos. Per a això, des de l’Ajuntament hem fet una inversió de 180.000€ en aquesta instal·lació de 300 m2, la qual cosa era l’antic cine musical. Ací hi haurà una sala d’oci, aula d’Informàtica, tallers de formació, una sala d’estudi perfectament insonoritzada per a preparar exàmens, un altre espai per a treballs en grup, classes de repàs, etc. En definitiva, intentarem dotar aquest Centre de la millor infraestructura possible perquè la gent jove es forme i gaudi d’un espai conjunt d’informació, oci i assessorament”.

Segons va informar l’alcalde, la intenció és centralitzar en aquest edifici els departaments municipals de Joventut i Educació “perquè els usuaris tinguen millor accés a tota aquesta informació i un assessorament directe i personalitzat per part dels tècnics municipals. Amb això, si tot marxa segons allò que s’ha previst, els jóvens de Finestrat podran gaudir d’aquestes noves instal·lacions a principis de 2019”.

(GABINET PREMSA. 27.11.2018)