Avancen a bon ritme les obres de reurbanització de l’avinguda Mimoses i carrer Sàlvia de la Cala

Acaben l’asfaltat del carrer Callosa d’en Sarrià de la Cala Finestrat
03/04/2023
Acaben les obres de reurbanització de l’Avinguda Benidorm i Camí de Reis, la principal artèria del nucli urbà de Finestrat
04/04/2023

Les obres de remodelació de l’Avinguda Mimoses i carrer Sàlvia de la Cala avancen a bon ritme. Es tracta d’una de les zones residencials més antigues de Finestrat, situada en La Cala. Allí estan renovant totes les canalitzacions d’aigua i sanejament, la canalització de pluvials, també l’enllumenat públic i el paviment. Ampliaran la zona d’esplai i trànsit per als vianants, amb voreres més àmplies. Amb tot això, es tracta de millorar la xarxa de serveis, l’accessibilitat i també l’estètica en una de les àrees residencials més antigues de la Cala de Finestrat. Per a executar l’obra des de l’Ajuntament han mantingut diverses trobades prèvies amb els veïns.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va estar hui allí al costat de l’edil d’Obres, José Vicente Lloret, l’enginyer tècnic municipal, Óscar Llorca i la direcció tècnica de l’obra. “Jo crec que aquesta

 urbanització reflexa molt bé el que està passant a Finestrat, aquesta transformació de carrers antics que estem adaptant a vials accessibles, moderns, amb voreres àmplies per a transitar, tal com mereixen els veïns de Finestrat. És una inversió de quasi 700.000€, amb 200.000€ aportats des de Diputació, amb la qual renovarem totes les infraestructures que no es veuen: aigua, sanejament, enllumenat públic amb tecnologia led, més eficient, telecomunicacions… I després també el que es veu, asfaltat, voreres.. De manera que transformarem aquest vial antic en una zona empedrada, per als vianants, amb càmeres de seguretat per a evitar que els conductors atallen des de l’antiga N-332”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, ACÍ

El pressupost ascendeix 695.677’81€ i compta amb el suport de la Diputació d’Alacant amb una subvenció de 200.000€. Quant als terminis d’execució, l’alcalde va anunciar que les obres estaran acabades abans de l’estiu “perquè a Finestrat no ens agraden les obres en temporada estival. I el que volem és que veïns i turistes gaudeixen d’aquesta fantàstica localitat com es mereixen”.

(GABINET PREMSA.03.04.2023)