Arriben els fanals solars a la partida rural “El Tamarit” de Finestrat

Renovem el Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament i el Club Ciclista Puig Campana de Finestrat
12/01/2023
Finestrat és present a FITUR 2023 amb el seu lema “Ho tens tot”
19/01/2023

TAMBÉ HAN CULMINAT L’ASFALTAT DEL CAMÍ D’ACCÉS A AQUEST DISSEMINAT RURAL

Segueixen les millores en els camins de les partides rurals de Finestrat. Des de l’Ajuntament han executat l’asfaltat del vial d’accés a la partida “El Tamarit”, la qual cosa suposa una millora considerable del trànsit rodat cap als habitatges d’aquest disseminat. Al mateix temps han acabat la instal·lació de l’enllumenat públic amb 14 fanals alimentats per energia solar, la qual cosa implica un estalvi del 100% en la factura elèctrica.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar la partida Tamarit al costat del regidor d’Obres i Projectes José Vicente Lloret. “dins del nostre pla de millora de partides rurals de la localitat hem acabat ja les actuacions en la partida El Tamarit. Hem asfaltat tot el camí i també, per primera vegada, hem inclòs enllumenat públic solar. Des de fa anys estem treballant a implementar l’enllumenat solar en partides rurals on no és possible arribar amb xarxa elèctrica. És una tecnologia que ens permet estalviar i, al mateix temps, oferir un nou servei als veïns que resideixen en la partida Tamarit”, va afirmar l’alcalde.

PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Aquestes actuacions es venen  realitzant a càrrec de les partides pressupuestàries destinades a millores, condicionament i enllumenat en partides rurals que ascendeix a 300.000€

 

GABINET DE PREMSA (17.1.2023)