Arriba l’agenda “Digues més que Bon dia” d’AVIVA FINESTRAT

Club Taekwondo Finestrat, Mejor Club de España en la competición nacional disputada en La Nucia
15/12/2023
Més de 40 autònoms i pimes de Finestrat resulten beneficiaris de les ajudes per a reduir l’impacte econòmic de la inflació
19/12/2023

S’acosta el nou any i l’època de planificar-se els pròxims 12 mesos. Per a això, des d’AVIVA Finestrat, Agència de Promoció, tornen a editar la seua agenda en valencià. El títol: “Digues més que bon dia” té com a objectiu fomentar l’ús del valencià, a més de la importància de conéixer i parlar aquesta llengua.

La regidora de Cultura, Nati Algado, va presentar aquesta agenda al costat de la tècnica de l’oficina, Àngels Llorens. “Si l’any passat vam titular l’agenda “Dna-li dies al valencià”, el lema triat per a aquest nou any és “Digues més que bon dia”, amb l’objectiu d’animar a les persones a conéixer la nostra llengua i també al fet que la parlen més en el seu dia a dia”.

Com a novetat, l’agenda presenta endevinalles populars i també fotografies de moments assenyalats del calendari festiu anual com Sant Antoni del Porquet, carnestoltes o el mercat nadalenc, a més de llocs emblemàtics de Finestrat com “el llavador”, la Plaça La Torreta o la platja de La Cala “amb la singularitat que cada imatge està emmarcada per la forma geogràfica tan peculiar del nostre terme municipal, des del nostre entorn muntanyenc amb el Puig Campana com a protagonista fins a la zona més estreta de la nostra platja”.

Les persones interessades poden recollir l’agenda en AVIVA Finestrat, situada en la 1a planta de l’Ajuntament, al Centre Juvenil i també en l’extensió administrativa de La Cala.

Aquesta campanya està subvencionada des de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació dins de les activitats de promoció de l’ús del valencià.

(GABINET PREMSA.18.12.2023)