Arriba la fase final i més complexa de les obres de reurbanització de l’Avinguda Benidorm

El Club de Pilota de Finestrat juga aquest diumenge la seua 1a partida del Trofeu Diputació d’Alacant
16/02/2023
Primera jornada de donació de sang 2023 a Finestrat: dilluns 27
22/02/2023

L’ASFALTAT COMENÇA EL DILLUNS 20 I SUPOSA EL TALL DEL TRÀNSIT EN UN TRAM D’AQUESTA AVINGUDA DES DE LA ROTONDA DEL “SALT” FINS A LA FONTETA

Arriba la fase final i més complexa de les obres de l’Avinguda Benidorm, l’asfaltat de tot el vial. Els treballs arranquen el dilluns 20 de febrer i requereixen el tall del trànsit en el tram comprés entre la rotonda “del Salt” (encreuament Relleu) fins a l’encreuament del carrer Fonteta. La duració estimada dels treballs és entre 2 i 3 setmanes. Per a aqueix període s’han habilitat accessos alternatius pel carrer Serra Cortina, on està el consultori mèdic. Des d’aqueix vial podran continuar en sentit únic i contrari a l’habitual pel carrer Figueretes, Sant Vicent i carrer Puig Campana fins a arribar a la intersecció amb Avinguda Benidorm (Serena’s). En arribar a l’avinguda només es podrà circular en direcció cap a la Fonteta. Els autobusos urbans i els camions sí que tindran permés l’accés durant els treballs.

Per a organitzar la circulació des de l’Ajuntament han activat un dispositiu d’informació a la ciutadania i empresariat de l’avinguda, a més del centre educatiu que es troba en aquest tram, CEIP Puig Campana i l’empresa concessionària dels autobusos urbans.

En paraules del regidor d’Obres, José Vicente Lloret, “arribem a la recta final de l’Avinguda Benidorm i també la fase més complicada perquè per a asfaltar necessitem tallar el trànsit. El tall comença el dilluns, dia 20 de febrer. Calculem que acabarà a la fi de març. Durant aqueix període hem habilitat uns accessos alternatius des del carrer Serra Cortina, on està el consultori mèdic, fins al carrer Puig Campana que tindrà eixida només en direcció cap a la Fonteta. Ja estem informant els veïns i empresariat del tram afectat, a més de la direcció del col·legi Puig Campana. Som conscients que les obres generen molèsties però ja estem en la recta final de la remodelació integral de l’Avinguda Benidorm que, com sabeu, és la principal artèria de circulació del nucli urbà”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’OBRES, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

Cal recordar que les obres de remodelació integral de l’Avinguda Benidorm representa l’actuació de major envergadura després de la canalització del barranc de la Cala. És la principal artèria de circulació d’aquest nucli urbà i on es concentra la major activitat comercial i d’hostaleria. L’actuació ha englobat la canalització d’aigües pluvials, a més de la renovació de tot el paviment, mobiliari urbà, jardineria, la senyalització i, finalment, l’asfaltat. El pressupost ascendeix a 1’3 milió €, amb 950.000€ aportats des de la Diputació d’Alacant.

(GABINET PREMSA.16.2.2023)