Arriba el millor jazz a l’Ermita de Finestrat amb l’actuació d’Alonis Band

Finestrat reforçarà la seua col·laboració amb l’associació Proyecto Lázaro amb la instal·lació de més contenidors de roba i calçat usat
08/08/2019
La Cala de Finestrat torna a convertir-se en l’epicentre del millor vòlei platja
09/08/2019

El diumenge segueixen els Sensacions d’Estiu amb l’intercanvi de bandes juvenils de la Unió Musical de Polop i el Centre Musical Puig Campana

L’agenda cultural “Sensacions d’Estiu” arriba aquest cap de setmana amb “Jazz a l’Ermita” amb l’Alonis Band. Es tracta d’un cicle d’actuacions que tots els mesos d’agost arriben a la zona del Castell, punt més alt del nucli històric tradicional, on es troba l’Ermita del Sant Crist del Remei. “Es tracta d’un dels llocs amb més encant de Finestrat. I allí celebrem tots els estius una nit de jazz que, en aquesta edició, tindrà com a protagonista a Alonis Band”, va informar el regidor de Cultura, Héctor Baldó. Aquesta actuació se celebrarà a les 23:00 hores i l’entrada és lliure.

Per al diumenge, 11 d’agost, també continua sonant la música a Finestrat amb el concert d’intercanvi de bandes juvenils de la Unió Musical de Polop i del Centre Musical Puig Campana. Serà en l’Auditori del Castell a les 21:30 hores.

Rutes guiades “Descobreix Finestrat”
D’altra banda, les persones interessades a visitar el nucli històric tradicional poden reservar la ruta per a realitzar-la acompanyats per informadors de la Regidoria de Turisme. Aquestes visites es poden reservar de manera gratuïta i a l’hora que preferisquen els visitants en el WhatsApp de Turisme: 648 653 219.

GABINET DE PREMSA (8.8.2019)