Arriba al desembre la “Finestrat on line Party” per als afeccionats als videojocs

Signatura de conveni de col·laboració amb el Centre Ocupacional Doble Amor
20/11/2020
Tres dones de Finestrat entren a treballar de conserge a l’Ajuntament
23/11/2020

LA REGIDORIA DE JOVENTUT APOSTA PER 3 SESSIONS GRATUÏTES DE TORNEJOS AMB ELS VIDEOJOCS MÉS CONEGUTS DEL MOMENT

Per a tots els afeccionats al món dels videojocs des de la Regidoria de Joventut han organitzat la “Finestrat on line Party” per al mes de desembre. Hi haurà 3 sessions gratuïtes els dies 5, 12 i 19 de desembre, en horari de 18.00 a 21.00 hores i se celebraran de manera en línia com a mesura de prevenció davant la pandèmia.

En paraules de l’edil de Joventut, Nati Algado, “som conscients de l’interés que desperta el món dels videojocs entre els més joves”, va assenyalar l’edil, Nati Algado. “Per aquesta raó, tornem a apostar per les Lan Party encara que, a causa de la circumstància actual, se celebraran de manera en línia per a garantir la seguretat de tots els joves inscrits. En les 3 sessions, que seran els dissabtes 5, 12 i 19 de desembre, hi haurà tornejos oberts retransmesos en directe a nivell professional amb els videojocs més coneguts del moment com Fortnite, Fifa20 o Brawl Stars. Així que anime al públic de Finestrat a apuntar-se i vibrar amb aquesta nova proposta d’oci juvenil”.

Inscripcions

Les persones interessades a participar poden apuntar-se ja, de manera gratuïta, registrant-se en logrodesbloqueado.com. Per a més informació, poden contactar a través del WhatsApp 625 35 57 17.

L’organització de la Finestrat On line Party 2020 compta amb el suport de Logrodesbloqueado i Cloud Telecom.

(GABINET DE PREMSA.22.11.2020)