Arriba a la Casa de Cultura de Finestrat l’obra JOANOT dedicada a l’heroi Tirant lo Blanc i el seu creador Joanot Martorell

Amplien al 30 de juny el termini per a presentar les teues creacions al Concurs RELATOS CORTOS
23/04/2021
Andrew Nieto aconsegueix la 3a posició autonòmica en el Campionat de Boxa disputada a Castelló
26/04/2021

Després de recórrer més d’un centenar d’escenaris de tota la geografia valenciana, JOANOT, d’Esclafit Teatre, arriba demà a la Casa de Cultura de Finestrat. Es tracta d’un monòleg escrit i interpretat per l’actor i dramaturg Joan Nave que aconsegueix explicar, en poc menys d’una hora, les peripècies de l’heroi cavalleresc Tirant lo Blanc i les circumstàncies de l’escriptor que el va crear, Joanot Martorell.

Com va explicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó, “la nostra proposta per a aquest cap de setmana amb motiu del “Dia del Llibre” serà el teatre JOANOT amb el qual ens aproximem a l’autor més important de la literatura del segle XV, Joanot Martorell, i la seua creació literària més universal, Tirant lo Blanc”.

L’obra tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura, a partir de les 20.00 hores. L’entrada és lliure limitada a l’aforament de la sala (110 seients) en aplicació de les mesures de restricció davant la pandèmia.

Cal recordar que els altres actes programats amb motiu de la Fira del Llibre com la signatura d’autors o el teatre infantil de titelles s’han ajornat al cap de setmana del 15 i 16 de maig amb motiu de la previsió de pluges per a les pròximes jornades.

GABINET DE PREMSA (23.04.2021)