Arriba a Finestrat “La música de l’Antic Egipte. La música dels déus”

Comencen les pràctiques del taller d’Ocupació “Finestrat I”
27/01/2023
Remodelació del parc infantil l’Hort de Finestrat
27/01/2023

Arriba a Finestrat la conferència “La música de l’Antic Egipte. La música dels déus”, a càrrec de José Luis Negro. Serà el divendres 3 de febrer, a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va animar a la ciutadania que li agrade el món de l’Antic Egipte i tot el que embolica aqueixos 3 mil·lennis d’història al fet que acudisquen a aquesta conferència. “Podrem conéixer la música en els seus diversos àmbits, per a la guerra, per als banquets i per als enterraments i el trànsit cap al més enllà. També podrem conéixer la importància de la música per la seua vinculació a la religió i com la van mantindre inamovible, amb regles molt estrictes, durant quasi dos mil·lennis”.

Entre altres continguts també es parlarà dels instruments que utilitzaven com a flautes, arpes, tambors… dels quals es coneix a través de les restes trobades en jaciments arqueològics. En paraules del ponent, José Luis Negro, coneixedor de la cultura egípcia, “és un recorregut històric per la música en l’antic Egipte, la música dels faraons, música que es va crear per als déus. I com va arribar fins a altres cultures a través dels viatges d’antics filòsofs grecs a Egipte com ara Plató o Pitàgores que va arribar a viure allí durant 22 anys”.

La conferència “La música de l’Antic Egipte. La música dels déus”, a càrrec de José Luis Negro serà el divendres 3 de febrer, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura.

(GABINET DE PREMSA: 27.01.2023)