Arranquen les Escoles d’Estiu de Finestrat amb més de 250 participants

Tornen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat
01/07/2021
Sessió plenària extraordinària: dimarts 29 juny, 9.30h. Ajuntament de Finestrat
01/07/2021

LES ACTIVITATS TINDRAN COM A FOCUS PRINCIPAL INCULCAR EL RESPECTE AL MEDI AMBIENT DES D’EDATS PRIMERENQUES
Comencen les Escoles d’Estiu de Finestrat amb 250 participants. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, al costat de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, ha visitar hui la Plaça de la Unió Europea on es desenvolupa la modalitat lúdic-esportiva d’aquesta escola, entre les dependències de la Sala Jove i també la piscina municipal. A més, en el CEIP “Balcó de Finestrat” també està en marxa la modalitat artística d’aquesta Escola d’Estiu que, com a novetat, enguany inclou servei de menjador escolar.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “¨hui hem començat les Escoles d’Estiu de Finestrat amb més de 250 participants que practicaran la modalitat que hagen triat, bé la ludicoesportiva o l’artística. Durant les pròximes 5 setmanes estaran abrigallats per un gran equip de monitors que li acompanyaran per a tindre un estiu molt entretingut. Al mateix temps, ajudem les famílies a conciliar. És una realitat que moltes persones just ara s’estan incorporant als seus llocs de treball després dels ERTOs que principalment han afectat l’hostaleria. I nosaltres hem volgut ajudar-los amb les Escoles d’Estiu per a donar suport a aqueixa conciliació”.
L’alcalde també va posar el focus en la temàtica triada d’aquesta edició que és el respecte al medi ambient. “Totes les activitats estan dirigides a inculcar la importància de preservar el nostre entorn, la qual cosa és fonamental des d’edats primerenques en una localitat com la nostra que té un compromís de conservació fonamental del nostre territori”.

2 modalitats Escola d’Estiu: Ludicoesportiva i Artística
Des de 3 a 16 anys les famílies han triat 2 modalitats d’Escola d’Estiu: Ludicoesportiva amb activitats esportives, contacontes, manualitats, excursions i classes de natació en la piscina municipal; i l’Escola Artística per a cultivar la creativitat i habilitats manuals dels més xicotets. Com a novetat en aquest últim cas i a causa de l’alta demanda de participació, s’ha traslladat del Centre de Formació del Bulevard (antic “Barquillero”) al CEIP “Balcó de Finestrat”, “incloent per primera vegada en l’Escola Artística el servei de menjador. Per tant, una Escola d’Estiu amb més xiquets i amb serveis nous com el menjador en la modalitat artística”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Edats: des de bebés de 4 mesos fins a adolescents de 16 anys
Cal recordar que les escoles municipals d’estiu de Finestrat abasten edats des de bebés menors de 3 anys fins a adolescents de 16 anys. En el cas de l’EMUFI, dirigida als bebés, inicia la seua activitat dilluns que ve 5 de juliol.
Totes les activitats segueixen en el seu desenvolupament els protocols de prevenció i seguretat que estableix la situació actual enfront de la pandèmia i molt d’acord amb el que ha sigut el desenvolupament del curs a les aules.
(GABINET DE PREMSA.28.6.2021)