Arranquen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat per a xiquets/es de 3 a 12 anys

Finaliza el curso de Monitor de comedor escolar y Aula matinera de la Concejalía de Juventud de Finestrat
04/07/2022
La 28a Costa Blanca Cup també es juga a Finestrat
04/07/2022

LA PROPOSTA AMPLIA DE 3 A 5 DIES I SERÀ DE DIMARTS A DISSABTE FINS Al 10 DE SETEMBRE

Arranquen les activitats infantils a la Cala de Finestrat amb més dies a la setmana. Passen de 3 a 5 i seran els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes en horari de 10.00 a 14.00 hores des de l’1 de juliol al 10 de setembre. La proposta de la Regidoria de Turisme està dirigida a menors de 3 a 12 anys i és gratuïta. No cal tampoc inscripció prèvia. Només acudir al passeig, a la zona del parc infantil i allí estaran els monitors perquè els menors gaudisquen d’un divertit matí a l’aire lliure i a la platja de Finestrat.

L’alcalde Juanfran Pérez Llorca, va visitar la platja al costat de la regidora de Turisme, Donna Rebecca Plummer i l’edil d’Obres, José Vicente Lloret amb motiu de l’inici d’aquesta activitat i van posar en valor l’excel·lent acolliment que té aquesta activitat cada estiu. “En els últims estius hem arribat a tindre prop de 80 xiquets com a mitjana de participació, arribant a xifres de més de 130 en les dates de major ocupació turística de l’estiu. Entre els assistents venen molts veïns de Finestrat i també moltes famílies que passen les seues vacances a la Cala o municipis confrontants. Per tant, es tracta d’una proposta que està funcionant molt bé i per això la tornem a oferir, un estiu més, a la Cala de Finestrat. I donat l’èxit i el bon acolliment hem decidit anar una mica més enllà i ampliem de 3 a 5 dies, de tal manera que serà tot l’estiu, de dimarts a dissabte tots dos inclosos”, va assenyalar l’edil de Turisme, Donna R. Plummer.

La programació està dirigida a xiquets/es des dels 3 anys als 12 anys d’edat i abasta múltiples opcions com a esports (voleibol de platja, futbol platja, bàdminton, handbol), manualitats, joc de relleus, olimpíada, concursos de castells d’arena o tatuatges d’henna.

També hi haurà jornades recreatives dirigides a fomentar el joc en família, a més de diversos dies de jocs aquàtics en l’arena. Aquesta programació es desenvoluparà tots els dies de l’estiu, a excepció dels diumenges i els dilluns. Per a participar, només cal acudir a l’espai de la platja situat entre el lloc de Socorrisme i el parc infantil de jocs.

(GABINET PREMSA 1.7.2022)