Arranquem el mes d’agost amb la Cala de Finestrat com a referència d’accessibilitat, lliure de fums i amb una xarxa wifi gratuïta

Culminen la retirada de pals i cablejat aeri al carrer Relleu de la Cala de Finestrat
01/08/2022
Tenim guanyadors de la II edició de “FAP-FINESTRAT ART PÚBLICO”
02/08/2022

PER A TOTS ELS QUE ENS VISITEN I ELS QUE LA VIVIM TOT L’ANY

1 d’Agost de 2022. Tot preparat a la Cala de Finestrat per a gaudir d’un dels mesos més desitjats de l’any. Després de 3 anys tornem a ser un dels destins més buscats de la Costa Blanca.

I ho som, perquè “som platja accessible que només desitja facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda i als familiars o amics que els acompanyen, però també som una platja lliure de fums. Per salut i també per a cuidar el nostre medi ambient i evitar que l’arena s’òmpliga de burilles” va assenyalar la Regidora de Turisme, Donna Rebecca Plummer.

Aquesta mesura estableix, per ordenança municipal, la prohibició de fumar i també vaporejar (fumar amb cigarrets electrònics) en totes les zones d’ús públic de la platja. I el seu incompliment pot implicar sancions de fins a 750€.

Altres incentius per a gaudir del bany i de l’oferta de restauració a la Cala de Finestrat és la xarxa wifi gratuïta, posada en marxa al març de 2018, la connexió USB dels bancs del passeig per a carregar dispositius.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE TURISME, DONNA REBECCA PLUMMER, ACÍ

També cal destacar els parcs infantils, l’àrea bio saludable per a fer exercici, i, com remarque, l’edil de Turisme, “sobretot les activitats infantils per als més xicotets de 3 a 12 anys que se celebren tots els dies de l’estiu, excepte diumenge i dilluns, de 10.00 a 14.00 hores, amb monitors per a animar els dies de platja”

Quant a la seguretat, el servei de socorrisme està operatiu tots els dies en horari de 10.00 a 20.00 hores.

Finalment i, com a novetat, hem posat en marxa una pantalla tàctil amb a contingut a la pàgina web de Turisme, l’agenda d’esdeveniments i la possibilitat si es fes selfies de record de la visita a la Cala de Finestrat.

Us esperem a Finestrat i a La Cala. Hem tornat amb una mitjana d’ocupació hotelera tant del centre històric com de la Cala durant el mes de juliol que supera en molts establiments el 90% .

(GABINET DE PREMSA. 1.8.2022)