Arranca la campanya “Bo Consum Finestrat” per a incentivar les compres i facilitar la Tornada al Col·le a les famílies

Obert termini d’inscripció per al Taller infantil de Teatre
01/09/2023
Finestrat convoca les ajudes municipals per a famílies amb menors de 3 anys en Escoles infantils
05/09/2023

EL BO CONSUM ESTARÀ ACTIU A FINESTRAT DES DE L’1 DE SETEMBRE FINS AL 15 DE DESEMBRE PER A INCLOURE LES COMPRES DE NADAL

LA DIPUTACIÓ D’ALACANT TORNA A DONAR SUPORT A AQUESTA CAMPANYA AMB PROP DE 130.000€ PER A FINESTRAT

La compra dels bons és en línia a través de la pàgina web https://bonos.ayto-finestrat.es/

1 de setembre. Arranca la campanya “Bo Consum Finestrat” per a fer costat a les famílies en les seues compres de “Tornada al Col·le”. I estarà activa fins al 15 de desembre pensant també en el “Black Friday” i les compres de Nadal En aquesta convocatòria, presentada davant els mitjans per l’Alcaldessa en Funcions, Nati Algado i l’edil de Comerç, Donna R. Plummer, la ciutadania empadronada a Finestrat i major de 18 anys podrà adquirir a meitat de preu bons de 10, 20 i 50€, fins a un límit de 200€. És una campanya que pretén dinamitzar el consum local i que permet comprar i consumir a meitat de preu

L’edil titular de l’àrea de Comerç i de Consum, Donna Rebecca Plummer, va informar que “tornem a comptar amb el 100% del suport la Diputació d’Alacant per a llançar el Bo Consum Finestrat, una iniciativa amb la qual fem costat a l’empresariat en incentivar el consum i fem costat a la ciutadania perquè fem més suportables les seues compres en moments clau com són la tornada al col·le i també la temporada de Nadal”.

Per part seua, l’Alcaldessa en Funcions, Nati Algado, va fer balanç d’aquesta campanya a Finestrat. “Ja són 3 convocatòries. L’any passat a l’agost, després en Nadal. I ara tornem amb la que serà la 3a edició. Tenim més de 40 establiments inscrits i anem in crescendo perquè poden continuar sumant-se durant la campanya. Tenim activitats de tots els nuclis, centre històric, La Cala, el Bulevard comercial… i activitats molt diverses com a papereria, restaurants, moda, calçat, llar, decoració, perruqueries, benestar animal … El període d’adhesió continua en marxa per a xicotetes, mitjanes empreses i també franquícies de 10 empleats com a màxim”.

Com funciona?

La dinàmica de la campanya és la mateixa d’anteriors convocatòries:

Els consumidors adquireixen els bons de 10, 20 o 50€, abonant la meitat del seu valor (5, 10 o 25€ respectivament), perquè l’altra meitat correspon a la subvenció directa de l’Ajuntament a través de Diputació.

La novetat és que a l’hora d’adquirir-los es pot comprar 5 bons de 10€, 5 bons de 20€ i 1 únic bo de 50€.

El límit per persona és 200€ (abonant 100€).

El termini per a adquirir els bons i consumir-los ha començat hui mateix, 1 de setembre, a les 9.00 hores.

La compra dels bons és en línia a través de la pàgina web https://bonos.ayto-finestrat.es/

I per a facilitar la compra a aquelles persones amb dificultats per a superar la bretxa digital s’habilitarà venda presencial el dimarts 5 de setembre, de 10.00 a 14.00 hores, en l’oficina de Turisme de la Plaça del Poble. A més, hi haurà un servei d’assessorament continu des de les dependències municipals de Turisme, també en oficina de La Cala.

La inversió en aquests bons ascendeix a 128.548 euros, finançats al 100% per la Diputació d’Alacant. El termini per a adquirir els bons i consumir-los comença l’1 de setembre i es mantindrà obert fins al 15 de desembre de 2023, data límit per a consumir-los.

Establecimientos adheridos y más en adhesión

VEURE LLISTAT ESTABLIMENTS ACÍ

Prop de 40 establiments de Finestrat s’han sumat ja a la 3a edició d’aquesta campanya i d’activitats empresarials molt diverses: des de papereria per a la “tornada al col·le”, botigues de joguets pensant en la campanya de Nadal; també supermercats d’alimentació, bars, cafeteries, restaurants, moda i complements, òptica, perruqueries, llar, decoració, fleques, floristeries, botigues d’esports, bosses i calçat, sector automoció, i benestar animal, entre altres opcions.

Aquells establiments interessats a sumar-se poden fer-ho des de la pàgina web municipaL (www.ayto-finestrat.es-sede electrónica-trámitesdestacados-adhesión comercios bono 2023).

Podran participar petites i mitjanes empreses, a més de franquícies nacionals o internacionals amb fins a 10 empleats. Queden excloses d’aquesta campanya les grans superfícies i els hipermercats, basars i gasolineres, així com les vendes telefòniques o per màquines expenedores.

Per a més informació les empreses interessades telefonar al 965 996 204.

“Per descomptat, agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant, propulsora d’aquesta campanya”, va afirmar Nati Algado. “I des d’ací fer una crida als establiments perquè es continuen sumant a aquesta nova convocatòria i a la ciutadania perquè aprofite aquesta ajuda per a les seues compres en moments clau com ara la Tornada al col·le, el Black Friday i el Nadal”, va concloure l’Alcaldessa en funcions, Nati Algado.

 

GABINET DE PREmSA (1-9-2023)