Arranca el repte Ciclogreen per a fomentar la mobilitat sostenible a Finestrat

Aquest diumenge en el pavelló de Finestrat partit de les sènior del Club Voleibol Finestrat per la 5a plaça
25/02/2022
Finestrat es mobilitza per a recollir ajuda urgent dirigida a Ucraïna
28/02/2022

A partir d’ara acudir a comprar a peu, en transport públic o amb bicicleta té premi. Només cal descarregar l’App Ciclogreen i sumar punts per a canviar després per descomptes i promocions en els establiments comercials adherits de Finestrat i també de Benidorm. L’edil d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va realitzar una crida a les empreses per a sumar-se a aquesta proposta, guanyadora del Repte Dinapsis Open Challenge “amb la qual fomentem, entre tots i totes, la mobilitat sostenible”.

De la mà del hub de transformació digital d’Hidraqua i el grup Agbar, Dinapsis, Ciclogreen és un projecte pilot que busca promoure la mobilitat sostenible entre ciutadans i turistes. Així, totes les persones que vulguen participar en aquesta iniciativa hauran de descarregar-se l’aplicació Ciclogreen, on s’aniran registrant aquells desplaçaments que realitzen de manera sostenible. Conforme els usuaris vagen informant d’aquests desplaçaments, s’aniran canviant per punts que podran canviar per descomptes i promocions en els establiments i comerços locals que s’hagen adherit a aquesta iniciativa.

Aquest pilot es desenvolupa arran del premi rebut en Dinapsis Open Challenge, el programa internacional d’innovació oberta impulsat per Dinapsis Benidorm per a un model turístic més sostenible. Així, Ciclogreen va ser un dels projectes premiats, el reconeixement dels quals consistia en el suport econòmic i logístic necessari per al desenvolupament del pilot en les dues ciutats que van participar directament en aquest programa, com són Finestrat i Benidorm.

Com adherir-se a CICLOGREEN

Finalment, l’edil Donna Rebecca Plummer va animar a totes les empreses de la localitat, no sols del Bulevard, al fet que s’adherisquen a aquesta plataforma que representa un exemple més de col·laboració públic privada “perquè permet als Ajuntaments incorporar a la seua gestió, de manera més immediata, aquestes eines tecnològiques que parteixen de la iniciativa privada”. Per a adherir-se poden contactar amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Finestrat telefonant al 96 680 40 40 o enviant un c/e a adl@finestrat.org