Arranca el programa “T’Avalem Joves” de formació i ocupació per a joves de 16 a 30 anys a Finestrat

Finestrat vuelve a contar con el apoyo de Diputación para el tratamiento de colonias de gatos sin propietario
07/11/2023
Finestrat se suma al 25N amb tallers de coeducació a les aules, el teatre “Sense fils” i un taller de ceràmica que simbolitza als qui no tenen veu
14/11/2023

10 JOVES DE LA LOCALITAT ES FORMEN DURANT 1 ANY DE MANERA REMUNERADA EN ACTIVITATS ADMINISTRATIVES EN EL CENTRE JUVENIL

L’Alcalde, JuanFran Pérez Llorca, la 1a Tinenta alcalde i regidora d’Ocupació, Nati Algado, l’edil de Joventut, Sara Llorca al costat de la directora de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, Isabel Llorca i Ernesto Llopis, director del taller han acudit aquest matí a visitar el taller i donar la benvinguda als 10 joves que participen en aquest Taller d’Ocupació.

T’AVALEM JOVES és un programa mixt d’ocupació i formació promogut per l’Ajuntament de Finestrat a través de l’Agència d’Ocupació i desenvolupament Local. Està dirigit a joves majors de 16 anys i menors de 30 anys de Finestrat, subscrits en Garantia Juvenil, i tindrà una duració de 12 mesos fins a obtindre els certificats de professionalitat d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals i també Activitats Administratives en relació amb el client.

L’Ajuntament de Finestrat, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, ha aconseguit aquesta subvenció de més de 250.000 euros per a l’aprenentatge, la qualificació i adquisició d’experiència professional. Una formació remunerada que els permetrà tindre una font d’ingressos durant l’any de formació. Una garantia juvenil que facilitarà la seua futura integració en el mercat laboral.

En paraules de la 1a Tinenta Alcalde i Regidora d’Ocupació, Nati Algado, “Per a nosaltres la formació és essencial. Tan important és que es genere ocupació com continuar formant als nostres veïns perquè siguen els més preparats a l’hora d’aconseguir eixe lloc de treball”. Estem molt contents per la subvenció que hem aconseguit per a oferir 1 any de formació remunerada a joves de Finestrat, entre 16 i 30 anys. Una franja d’edat que presenta especials dificultats per a la inserció laboral i a la qual aquesta formació remunerada facilitarà la futura integració en el mercat laboral. És el moment d’aprendre, de fer contactes, de fer pràctiques en entorns reals de treball com les dependències municipals, d’agafar idees d’orientació laboral per a saber què fer quan acabe enguany. En definitiva, un any d’Oportunitats que passa ràpid i cal aprofitar.

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’EDIL D’OCUPACIÓ, NATI ALGADO, A continuació:

Els objectius bàsics del programa T’avalem Jovem de l’actuació d’aquest projecte seran col·laborar en les diverses tasques administratives, de gestió i atenció al públic en diferents dependències municipals i en els diferents departaments de l’Ajuntament de Finestrat.

Aquestes subvencions són susceptibles de cofinançament de la Unió Europea través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus de la Generalitat Valenciana 2021-2027.

(GABINET PREMSA.13.11.2023)