Arranca a Finestrat la campanya de vacunació antiràbica

Finestrat visibilitza la seua adhesió a la xarxa “Platges sense fum” de la Comunitat Valenciana amb la bandera identificativa
20/07/2021
Noves obertures en el Bulevard de Finestrat com la botiga especialitzada en café “LAMOKA”
21/07/2021

Comença la campanya de vacunació antiràbica i desparasitació per a tènies dels gossos. La regidora de Sanitat, Nati Algado i l’edil de Medi Ambient, David Alarcón, van rebre ahir als primers cans en la Clínica Veterinària Finestrat on es desenvoluparà aquesta campanya fins a aquest pròxim dissabte, 24 de juliol.

Tots els residents a Finestrat que tinguen gos poden aprofitar aquesta iniciativa municipal per a posar a la seua mascota la corresponent vacuna antiràbica. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 18.30 hores, també el dissabte en horari de 10.00 a 14.00 hores (sol·licitant cita prèvia). I el preu per vacuna serà 14€.

“La vacunació és clau per a garantir que els nostres gossos estan en les millors condicions”, va assenyalar l’edil de Sanitat, Nati Algado. “I des del consistori tornem a donar suport a aquesta campanya perquè el preu de la vacuna siga assequible a totes les butxaques. Per tant, des d’ací us anime a sumar-vos a aquesta campanya perquè cap mascota es quede sense vacunar. “

Per llei tots els gossos que hagen complit els quatre mesos d’edat han de tindre posada aquesta vacuna i també el microxip d’identificació. A més, en el cas de la vacuna es recomana aplicar una dosi de reforç cada dos anys.

(GABINET PREMSA: 20.7.2021)