Ocupació

Des de la Regidoria d`Ocupació duem a terme una sèrie d'actuacions destinades a dinamitzar l'activitat econòmica en el municipi i, amb tot això, millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. Per a aconseguir aquests objectius és fonamental la funció de la nostra Agència de Col·locació i Desenvolupament Local (AEDL), des d'on:

- S'organitzen jornades de formació destinades a incrementar l'ocupabilitat i millorar la competitivitat dels desocupats, empresaris i emprenedors locals.
- S'assessora als emprenedors, de manera personalitzada, sobre el procés de creació d'empreses i les subvencions disponibles.
- Es gestionen directament les ofertes d'ocupació de les empreses que tenen la necessitat de cobrir vacants, duent a terme des d'aquest Servei d'Intermediació Laboral una preselecció de candidats en funció dels requisits fixats per l'empresa per al lloc oferit, els quals es remetran a l'empresa, sent aquesta la que continue amb el procés de selecció.
  • 8:00 - 14:00h

 

VIVER D’EMPRESES

El Viver d’Empreses de Finestrat naix amb la vocació d’oferir suport estable a Emprenedors i facilita l’assessorament i les instal·lacions necessàries per a iniciar o consolidar un projecte empresarial amb avantatges econòmics, d’informació, posicionament, gestió, recursos, convivència i imatge. La seua posada en marxa l’any 2009 va ser possible gràcies al conveni Subscrit entre l’Ajuntament de Finestrat i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d’Alacant.
El Viver d’Empreses es troba en ple bulevard industrial i comercial de Finestrat (avinguda Federico García Lorca, 6). Disposa de 15 despatxos equipats, moblats, amb opció de connexió a Internet, telèfon directe i aire condicionat individual; una aula d’informàtica per a 20 persones i una sala d’actes amb capacitat per a 50 persones, en la qual ja s’han desenvolupat nombroses accions formatives.
El període durant el qual l’empresa pot romandre en el Viver és, en principi, dotze mesos, prorrogables a altres dotze més. Una vegada que el negoci està preparat per a començar la seua aventura en el mercat sense el suport dels vivers deixa el seu espai per a una altra de nova empresa.
El Viver de Finestrat representa una infraestructura fonamental per al creixement del teixit empresarial de la província, per a la generació de nous llocs de treball i per a la consolidació del Bulevard Industrial i Comercial des del punt de vista econòmic i també d’investigació i desenvolupament.

Dades de contacte
Avinguda Federico García Lorca, 6, 03509, Finestrat (Alacant)
Horari: De Dilluns a Divendres de 8:00 a 14:00h
Telèfon: 96 680 40 40
adl@finestrat.org
https://www.camaralicante.com/viverofinestrat