EsportsEl Departament d'Esports és el responsable de promoure i impulsar la participació ciutadana en activitats esportives per a totes les edats amb l'objectiu d'afavorir conductes de sociabilitat, cohesió social i respecte al medi ambient.


Horari d'atenció
De dilluns a divendres, de 9:30 a 14:30 hores i de 16:00 a 21:30 hores.

INSTAL·LACIONS


El pavelló Municipal d'Esports va obrir les seues portes al març de 2011 en la partida La Foia, convertint-se en l'edifici de referència en aquesta àrea esportiva.  
L'edifici té 2.500 m2 de superfície, grades amb capacitat per a 280 espectadors i una pista poliesportiva de 1.200 m2 adaptada per a la pràctica d'esports com a futbol-sala, voleibol, handbol i bàsquet. També disposa de gimnàs per a musculació, sala per a activitats com a gimnàstica de manteniment, pilates, zumba i ballet.
En el Gimnàs de la Plaça de la Unió Europea la ciutadania també disposa d'una variada oferta esportiva que inclou taekwondo, stretching i powerlifting.

Clubs

Potenciació de competicions esportives d'alt rendiment, així com la celebració de tornejos i qualsevol esdeveniment esportiu, divulgant entre xicotets i majors la pràctica del voleibol.
On trobar-nos:  Pavelló d'esports, de dilluns, dimecres i divendres, de 16:30 a 21:30 hores.
Facebook

Potenciació de competicions esportives d'alt rendiment, així com la celebració de tornejos i qualsevol esdeveniment esportiu, divulgant entre xicotets i majors la pràctica del futbol.
On trobar-nos: Camp La Foia, de dilluns a divendres, de 17:00 a 20:00 hores.
Facebook

Associació cívica i esportiva que té com a objecte el foment de l'activitat físicoesportiva practicada principalment en la modalitat de muntanyisme, senderisme, escalada, atletisme i ciclisme.
On trobar-nos:  Carrer Nou, 5
Facebook

Potenciació de competicions esportives d'alt rendiment, així com la celebració de tornejos i qualsevol esdeveniment esportiu, divulgant entre xicotets i majors la pràctica del taekwondo.
On trobar-nos: Gimnàs Plaça Unió Europea, de dilluns a divendres, a partir de les 17:00 hores.
Facebook

El seu objectiu és la celebració de competicions esportives a nivell autonòmic i provincial; realització de tornejos i partides d'exhibició, divulgant entre xicotets i majors la pràctica de la pilota valenciana, esport autòcton per excel·lència en la nostra comunitat.
On trobar-nos: Carrer l'Hort, dilluns i dimecres, a partir de les 17:00 hores.

Formació dirigida a ensenyar la tècnica del ballet des d'edats primerenques
On trobar-nos: Pavelló municipal, dimarts i dijous, de 17:00 a 19:00 hores (a partir de 4 anys)

Escoles esportives

dimarts i dijous, de 10:00 a 11:00 hores, pavelló municipal
dilluns i dimecres, de 10:00 a 11:00 hores, pavelló municipal.
de dilluns a divendres, de 09:30 a 14:30 hores i de 16:00 a 21:30 hores, en pavelló municipal.
(juliol): horari de matins en piscina municipal (Partida El Fondo).