“Aquí la Tierra” de La 1 de TVE dedicarà varis reportatges a Finestrat

Segueixen a bon ritme les obres de canalització de pluvials a la urbanització Terra Marina de Finestrat
13/04/2018
Carlos Pascual i Tamara Canet es van proclamar ahir guanyadors del “Kilómetro Vertical Puig Campana” de Finestrat
16/04/2018

El municipi de Finestrat torna a horari de màxima audiència en La 1 de TVE amb l’emissió de diversos reportatges en el programa “Aquí la Tierra”.  En concret, demà dimarts 17 d’abril, el reporter Koldo Arrastia parlarà amb el finestratí Juan Algado sobre l’elaboració de la “coca girà”, recepta autòctona en què es combinen diversos ingredients representatius del mar i la muntanya com són la melva, la cavalla, la botifarra i les bledes.

Aquest mateix divendres, 20 d’abril, Finestrat tornarà a estar present en el programa “Aquí la Tierra” amb un reportatge sobre “Mamispoom”, empresa establida en el nucli històric de Finestrat i dedicada a la producció ecològica i artesanal de potets.

I el següent dimarts, dia 24, ens porten a la Cala, concretament al Restaurant “Puig Campana” que regenta Tolo Llinares.  Allí cuinaran un plat típic com és el “suquet de peix”, elaborat amb producte fresc de la badia i a la manera que antigament ho feien els pescadors.

En totes aquestes gravacions, els espectadors també podran veure imatges del nucli històric tradicional i de la platja de la Cala de Finestrat, contribuint així a la promoció de la localitat entre els més de dos milions de telespectadors que té aquest magazín.

Aquí la Tierra

“Aquí la Tierra” és un programa de divulgació, informació i entreteniment que s’emet cada vesprada, a les 20:30 hores, en La 1 de TVE.

Presentat per Jacob Petrus,  geògraf especialitzat en climatologia, ofereix una mirada una mirada inèdita i entretinguda sobre “el nostre planeta Terra”. A través de curiosos reportatges, acosta als espectadors les millors i més curioses imatges del nostre país des d’un punt de vista mai vist.

Seguit cada dia per més de dos milions de telespectadors i que en 2017 va rebre el “Premi Ondas” al “Millor programa d’entreteniment de TV”.

 

GABINET DE PREMSA (16.4.18)