Aquest divendres l’alumnat del grup adult de l’Escola d’Art Finestrat inauguren la seua exposició de fi de curs en el Museu

Nou camió bolquet per a les brigades municipals de Finestrat
22/06/2021
Demà comença la temporada de la piscina municipal de Finestrat
28/06/2021

Del 25 de juny al 31 de juliol en el Museu de Finestrat es podrà visitar l’Exposició del grup d’adults de L’Escola d’Art de Finestrat. Són aproximadament 50 persones els qui, amb obres de temàtica molt diverses i, en la seua majoria olis sobre tela, també en acrílic i dibuix, mostren les seues creacions a partir d’aquest divendres.

“L’Escola d’Art porta 2 anys sense celebrar el tradicional fermall d’or de fi de curs”, va assenyalar el regidor de Cultura, Héctor Baldó. “En el 2019 va coincidir amb l’exposició de balconades “Art al Carrer”, composta per obres també realitzades per part d’aquests alumnes. I l’any passat, com tantes escoles, es va veure afectada per les mesures de contenció enfront de la COVID. Per tant, molt satisfets perquè hem arribat a aquesta recta final d’aquest curs tan singular i perquè veurem totes les seues creacions exposades en un espai magnífic com el que aporta el nostre Museu”. L’Escola està dirigida per Mª Carmen Llinares qui també es va sumar a la invitació a tots els veïns de Finestrat i comarca per a acompanyar-los en la inauguració d’aquesta mostra: divendres 25 de juny, 19.30 hores, Museu de Finestrat, al Parc Font de Carrè.

GABINET DE PREMSA (22.6.2021)