Aquest divendres finalitza el “Racó de Mares i Pares” al Centre Juvenil amb una sessió dedicada a la prevenció de l’addicció en les TICS

Nova jornada de donació de sang a Finestrat: dijous 8 de juny
01/06/2023
Obert el termini de sol·licitud del bo digital finançat amb fons europeus Next Generation fins al 31 de juliol
06/06/2023

AQUEST CICLE DE TALLERS CERCA AJUDAR A LES FAMÍLIES AMB FILLS ADOLESCENTS I PREADOLESCENTS A ABORDAR DIFERENTS QÜESTIONS QUE ELS PREOCUPEN

El divendres és dia de “Racó de Mares i Pares” al Centre Juvenil de Finestrat. Concloem aquest espai organitzat per la Regidoria de Joventut de Finestrat dedicat a ajudar a les famílies amb fills adolescents que ha abordat qüestions tan diverses com la influència de les xarxes socials en l’autoestima, l’ansietat, el consum d’alcohol o la sexualitat, entre altres.

Cada mes s’ha celebrat una jornada amb una temàtica diferent per a educar des de la prevenció. Aquest divendres finalitza el cicle de tallers amb un tema d’actualitat com és l’addicció a les TICS i com previndre-la amb una fórmula participativa que inclou una dinàmica de grup enfocada a crear un espai obert que resolga dubtes que puguen sorgir a les famílies amb fills des dels 10 als 20 anys, aproximadament.

El punt de trobada de pares i mares aquest divendres 2 de juny és, una vegada més, el Centre Juvenil Finestrat, situat al carrer Fonteta, 36 en horari de 19.00 a 21.00 hores.

A més es farà balanç de totes les jornades celebrades, valorant-se en el seu conjunt i comptant amb l’opinió dels participants.

Aquesta última sessió estarà dedicada a la prevenció de l’addicció a les TICS, ús o abús?. A més, es farà balanç de totes les sessions

“Aquest divendres donarem per conclòs el Racó de Mares i Pares. És una gran alegria haver pogut finalitzar aquesta segona edició d’un espai de formació des de la prevenció. Finalitzem aquest divendres amb una jornada dedicada a la prevenció de l’addicció en les noves tecnologies. Els nostres joves són natius digitals i és clau des de l’àmbit familiar i local conéixer quan s’està fent un ús o abús de xarxes socials, videojocs, i de la tecnologia en general.

Per això, agraïm la participació que ha tingut aquesta edició i convidem una vegada més al fet que els pares i mares ens acompanyen aquest divendres a l’últim Racó de Mares i Pares al Centre Juvenil amb una fórmula participativa a través un fòrum de debat en el qual ajudem mares i pares a acompanyar, connectar i entendre millor als seus fills en etapa adolescent resolent qualsevol dubte. A més, farem balanç de totes les sessions celebrades fins al moment per a comptar amb l’opinió dels participants. Afirma la Regidora de Joventut, Nati Algado.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA DE JOVENTUT, NATI ALGADO, ACÍ:

Aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut compta amb el suport de la direcció i les AMPAS dels centres educatius “Puig Campana” i “Balcó de Finestrat”. Recordar que també en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat i Educació també s’han realitzat tallers de StopBullying, Juguem Junts dirigides a la detecció precoç, promoció del benestar emocional dels xiquets entre 6 i 12 anys i prevenció de la violència de gènere. “ L’alumnat dels últims cursos de Primària ja són preadolescents que molt prompte hauran d’enfrontar-se a totes les qüestions i situacions que abordem en el Racó de Mares i Pares”, recorda la regidora de Joventut Nati Algado.

Per a participar, no és necessari inscripció prèvia, encara que sí que confirmar l’assistència. Les persones interessades poden contactar amb el departament de Joventut en el WhatsApp 606 936 432, per correu electrònic en joventut@finestrat.org o en el mateix Centre Juvenil Finestrat.

GABINET DE PREMSA (1.6.2023)