Aquest divendres arriba al Museu de Finestrat “Por un puñado de óleos”, mostra pictòrica de José Luis Colalillo

Vibrant cap de setmana de voleibol a Finestrat amb la final autonòmica júnior
03/05/2022
Aquest diumenge concert extraordinari pels 25 anys d’història de l’Agrupació Coral de Finestrat
05/05/2022

L’EXPOSICIÓ, INSPIRADA EN EL WESTERN AMERICÀ RODAT A ALMERIA, ES PODRÀ VISITAR FINS Al 31 DE MAIG

La Regidoria de Cultura de Finestrat segueix avant amb la seua aposta de fer costat als artistes locals. En aquesta ocasió es tracta de José Luis Colalillo, un veí argentí establit a Finestrat fa 8 anys i que inaugura la seua mostra pictòrica aquest mateix divendres, 6 de maig, al Museu de Finestrat. El títol “Por un puñado de óleos” evoca la seua principal afició i font d’inspiració, el western americà rodat a Almeria.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va animar a la població a acostar-se a aquesta exposició “que és molt innovadora perquè a més de reconéixer paratges de Finestrat, com el Puig Campana o Castellets, hi ha escenes de l’oest americà. Així que les persones que els agrade aquest gènere tan clàssic els anime a acostar-se a la mostra que inaugurem aquest divendres, a les 19.30 hores”.

Fins al 31 de maig es pot visitar l’exposició ” Por un puñado de óleos ” en la qual els visitants descobriran unes 15 obres pictòriques d’escenes típiques de western i també paisatges, realitzades totes elles amb espàtula en oli sobre tela. És la 2a ocasió en la qual Colalillo exposa la seua obra. La 1a vegada va ser fa 2 anys en el marc d’un festival de western a Tabernas (Almeria). I, a partir d’aquest divendres, en la localitat on resideix, Finestrat.

 

 

 

 

 

 

(GABINET PREMSA.4.5.2022)

** Horari visita Museu:

Dimecres de 16.00 a 20.00 hores.

Dijous i Divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores.

Dissabtes i Diumenges de 10.00 a 14.00h.

Tancat primer cap de setmana de cada mes.