Aquest diumenge mostra de fi de curs del taller infantil de teatre amb ALADDIN

L’Associació de Dones programa una ruta històrica per Finestrat per a aquest diumenge i una visita a Gandia el 23
10/06/2021
L’alcalde va assistir a l’acte d’inici d’obra de més de 100 habitatges promoguts per IMMOSOL a Finestrat
11/06/2021

Els alumnes i les alumnes del taller de teatre infantil representaran l’espectacle musical Aladdin per a posar el fermall final a aquest curs que ha suposat un gran repte per a tots/es. Aquesta representació tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de la Cultura, aquest diumenge, 13 de juny, a les 19.00 hores, seguint les mesures de restricció per a esdeveniments com és el 75% de l’aforament.

La directora del taller, Ana Maestre, va avançar que aquesta obra “és la nostra particular versió d’aquest clàssic conegut per tots, xicotets i majors. Els actors i actrius donaran vida als personatges i resoldran tot tipus de situacions a ritme de les famoses cançons d’aquesta divertida història”.

El grup infantil de teatre de Finestrat està compost per xiquets/es d’edats entre els 6 i els 12 anys que, durant les sessions, treballen diversos conceptes com el treball en equip, la cooperació, la improvisació i el respecte. “Tot això ho fan a través del teatre i el joc dramàtic, va indicar la directora del taller, Ana Maestre, amb exercicis d’expressió corporal i vocal que venen genial per a perdre la por escènica”.

Com tots els anys per aquestes dates, excepte el curs passat per la pandèmia, posen el fermall final al curs amb aquesta obra en la qual mostren les habilitats escèniques adquirides durant les classes. En aquest sentit l’edil de Cultura, Héctor Baldó, va recordar que “sempre hem penjat el cartell de complet a la Casa de Cultura amb els xiquets del taller de teatre de Finestrat. Primer va ser amb “El loco cuento de todos los cuentos”, després “Alicia al país de las maravillas” i ara segur que ens sorprenen amb Aladdín. Així que la meua felicitació a la directora del Taller, Ana Maestre, i a tots els xiquets perquè ha sigut un curs molt singular i l’han superat amb escreix”.

L’entrada a l’obra és lliure, limitada a l’aforament de la sala d’actes que és del 75%.

GABINET DE PREMSA (10.6.2021)