Aquest diumenge concert extraordinari pels 25 anys d’història de l’Agrupació Coral de Finestrat

Aquest divendres arriba al Museu de Finestrat “Por un puñado de óleos”, mostra pictòrica de José Luis Colalillo
03/05/2022
Pla de regeneració del centre històric tradicional de Finestrat
05/05/2022

L’Agrupació Coral de Finestrat celebra els seus 25 anys d’història i ho fa commemorant les seues noces de plata en un emotiu concert que tindrà lloc a la Casa de Cultura de la localitat, aquest diumenge, 8 de maig, a les 7 i mitja de la vesprada.

Era l’estiu de 1996, baix la direcció de Sr. Joaquín Santos Bermejo, quan la Coral fa la seua presentació pública a Finestrat el dia 14 d’agost. Un any després organitzen i promouen els festivals de la “Cançó a la Mar” que cada estiu se celebren a la Cala de Finestrat, comptant amb el suport de la Regidoria de Cultura d’aquest Ajuntament. Com a mostra de la consolidació d’aquest esdeveniment, enguany la Trobada de la Cançó a la Mar celebrarà la seua 24a edició.

Al setembre de 1999 es fa càrrec de la direcció Sr. José Vicente Algado Climent, veí de Finestrat amb qui la coral comença a realitzar eixides i concerts a través d’intercanvis culturals entre diferents localitats de la Marina Baixa i també en actuacions fora de la província.

Amb 25 anys de trajectòria i 30 veus d’ampli repertori, aquest diumenge 8 de maig, el mestre José Vicente Algado dirigirà aquest concert extraordinari per les noces de plata de la l’Agrupació Coral de Finestrat que actualment presideix Toni Galiana. La programació inclou diversos tributs i també el record a les peces que van cantar en el seu primer concert de l’any 1996.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va fer una invitació a la població local i “a tots els aficionats a la música coral a acompanyar-nos en aquest aniversari amb el qual reconeixem la gran labor de difusió de la música que realitza tots i cadascun dels components de l’Agrupació Coral de Finestrat”.