Aquest diumenge arriba el Teatre a la Urbanització Balcón de Finestrat” amb l’obra “Quan no mira ningú” d’Esclafit Teatre

Finestrat llança una nova línia d’AJUDES a Pimes, micropimes i Autònoms per a fer front a la CRISI ENERGÈTICA
14/09/2022
L’Alcalde de Finestrat rebutja la pujada del 35% aprovades pels municipis socialistes, de Compromís i la Generalitat per la recollida i tractament de residus
19/09/2022

Imaginació i Joc, dos mecanismes d’aprenentatge i superació per als xiquets enfront del món que ens toca viure.

Aqueixa és la premissa des de la qual parteix l’obra “Quan no mira ningú” de la companyia Esclafit Teatre que podrem veure diumenge que ve, dia 18 de setembre, a la Urbanització “Balcón de Finestrat” a les 20.00h.

Una obra que repassa la vida d’un xiquet de 10 anys quan s’ha d’enfrontar a nous reptes en la seua vida, des de viatjar fins a conviure fora de casa i on les aventures, la imaginació, l’aprenentatge, la màgia i el joc li permetran resoldre i superar cadascuna de les dificultats amb les quals es troba.

En aquesta obra veurem actuar les emocions com la tristesa, la ràbia, l’alegria, la por dibuixen un món de sensacions on el nostre protagonista exterioritza les seues pròpies inquietuds.

Segons la pròpia companyia de teatre, aquesta és una obra de teatre idònia per a l’Educació Primària perquè reflecteix de manera molt divertida el món interior dels nostres xicotets.

La companyia Esclafit Teatre està formada per actrius i actors professionals que provenen de diversos àmbits de l’escena teatral. El grup aposta per l’autoproducció de projectes i per dramatúrgies de collita pròpia com a manera de fer més personal l’aproximació del teatre als col·lectius que sovint no tenen contacte amb les arts escèniques.

Gabinet de Premsa (12-09-2022)