Aquest diumenge arriba “Alicia en el país de las maravillas” a la Casa de Cultura de Finestrat amb el taller infantil “Arteatro”

Finestrat commemora aquest dissabte el 739 aniversari de la seua Carta de Poblament
31/05/2019
Conveni d’Ocupació per a fomentar la inserció laboral de jóvens i parats de llarga duració a Finestrat
31/05/2019

Aquest diumenge 2 de juny l’alumnat del taller infantil “Arteatro” de Finestrat porta a escena una divertida versió del clàssic de Lewis Carroll “Alicia en el país de las maravillas”. Més de 30 xiquets/es d’Educació Primària i Secundària de Finestrat i altres parts de la comarca, amb edats entre els 6 i els 13 anys, representaran aquesta obra en la Casa de Cultura, donant així també a conéixer totes les habilitats artístiques i escèniques que han adquirit al llarg del curs 2018-2019 que ja acaba. La representació teatral serà aquest diumenge 2 de juny, a partir de les 19:00 hores i l’entrada és gratuïta.

El taller infantil “Arteatro”, impartit per Ana Mestre, se celebra d’octubre a juny a través de l’AMPA del CEIP Puig Campana, amb suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat.
Les classes es reprendran després de l’estiu en què serà la 4a edició d’un taller que, any rere any, ha incrementat el nombre de participants.

GABINET DE PREMSA (28.5.19)