Aquest diumenge, 12 de juny, la vida boja amb el teatre “Las Leandras de l’Amor”

Oberta la inscripció als cursos de natació i a les classes d’aiguagim en la piscina de Finestrat
08/06/2022
Nova donació solidària de l’associació britànica “CHUMS, friends of charity” als serveis socials de Finestrat
08/06/2022

Aquest cap de setmana tenim una cita amb el millor teatre d’humor i amb un gran musical. “Las Leandras de l’Amor” fan parada a la Casa de la Cultura de Finestrat

Organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat, aquesta comèdia representa com els diners pot canviar-te la vida. A millor o a pitjor.

Perquè la vida boja, d’una artista d’èxit, es trastoca quan hereta una fortuna. Tot canvia i res sembla el que és en realitat. Els equívocs i embolics se succeeixen en cascada per a no deixar de riure en més d’hora i mitja. Les coreografies i cançons aconsegueixen una qualitat que arriben a fascinar.

En paraules de la regidora d’Igualtat, Maria Llorca “és una oportunitat única de poder gaudir d’un teatre de garantia, amb uns actors experimentats i sobretot que ens faran riure, ens faran gaudir amb la música i que aconseguiran que passem aqueixes estones que tant de temps ens ha costat tornar a viure”

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDOR D’IGUALTAT, MARÍA LLORCA, ACÍ

L’obra de Pablo García Castillo està interpretada per la companyia alacantina Siete Comediantes creada en 1996 però amb una trajectòria teatral que abasta més de 50 anys i 59 premis nacionals.

La cita amb “Las Leandras de l’amor” és diumenge que ve, 12 de juny, a les 19.00h a la Casa de la Cultura de Finestrat.

GABINET DE PREMSA (2022-06-07)