Aquest dissabte arriba el cicle “Cinema a la Fresca” a Terra Marina amb la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3”

Finestrat es mobilitza per a ajudar als municipis del Baix Segura afectats pel temporal
20/09/2019
Finestrat es prepara per a la Costa Blanca Trails del pròxim 16 de novembre amb entrenaments específics
20/09/2019

Com tots els mesos de setembre des de la Regidoria de Cultura es programen esdeveniments per a acostar l’oci i la cultura a les urbanitzacions de Finestrat. En aquesta ocasió es tracta del cicle “Cinema a la Fresca” amb la projecció de la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3” que tindrà lloc en la urbanització Terra Marina. Serà aquest dissabte, 21 de setembre, a partir de les 20:00 hores, en la zona esportiva annexa al Centre Social d’aquest residencial.

Com va assenyalar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, “tots els anys quan arriba el mes de setembre tornem a acostar l’agenda d’esdeveniments a les urbanitzacions de Finestrat.  I després de la bona acollida del cinema a la fresca a la Cala hem programat aquesta sessió en la urbanització Terra Marina amb la projecció d’una comèdia que segur que farà riure a tots els públics, xicotets i majors”.

A més, per a aquest cap de setmana l’oferta d’oci de Finestrat inclou un acte lúdic a càrrec de la Comissió de Festes Barraca La Llampuga que serà el diumenge, dia 22, a les 18:30 hores a la Sala Jove.

Donacions al Baix Segura en els esdeveniments culturals del cap de setmana

En ambdós esdeveniments, tant el Cinema a la Fresca del dissabte 21 com l’acte lúdic  del diumenge 22, hi haurà oportunitat d’aportar donacions destinades a les poblacions del Baix Segura afectades pel temporal de gota freda de la passada setmana. Entre les donacions més necessàries impulsades des de l’Ajuntament de Finestrat es demana articles d’higiene personal, productes de neteja de la llar, aigua embotellada i també material escolar.  Durant la celebració d’aqueixos esdeveniments es podran depositar en el Centre Social de Terra Marina i en la Sala Jove.

Ruta “Descobreix Finestrat” i Gimcama

D’altra banda, les persones interessades a conéixer el nucli històric tradicional poden aprofitar aquest cap de setmana per a visitar-ho fent la ruta guiada “Descobreix Finestrat” amb informadors del departament municipal de Turisme.  Només és necessari fer la reserva prèvia i gratuïta en el núm. de telèfon 648 653 219 i també per missatge de WhatsApp.
Al seu torn, fins al 31 d’octubre es pot realitzar aquesta ruta participant en la Gimcama “Descobreix Finestrat” que organitza l’Associació “Vlamingen in de Wereld” amb suport del consistori. Els fullets editats en castellà, holandés i anglés  estan disponibles en la Tourist Info Poble i en establiments col·laboradors com Nou Dolç 22.

Quant als esdeveniments de “Cultura a la Fresca” seguiran en la urbanització “Balcón de Finestrat” on projectaran “Jurassic World. El regne caigut” el diumenge, 29 de setembre,  a les 20:00 hores.

GABINET DE PREMSA (19.09.19)