Aquest dissabte arriba a la Cala de Finestrat el musical “Érase una vez…”

El jove motociclista de Finestrat, Oliver Cantos, es col·loca líder del BRESSOL CAMPIONS
14/07/2021
Finestrat se suma al moviment “Banderes Verdes” d’ECOVIDRIO per a augmentar la recollida selectiva d’aquests envasos
16/07/2021

LA URBANITZACIÓ “BALCÓ DE FINESTRAT” ACOLLIRÀ EL DIUMENGE EL CONCERT DE “ALONIS BAND”

Us agraden els musicals? Perquè aquest dissabte, dia 17, no us podeu perdre “Érase una vez” de Taules Teatre a la Cala. Un homenatge als musicals més famosos, amb cançons conegudes per tots, veus en directe i divertides coreografies que captivaran a tota la família. Un musical divertit i vitalista que parla de la igualtat, el dret a ser diferent, assumir reptes i, sobretot, donar regna a la nostra imaginació. Serà a les 22.00 hores de la Plaça de l’Àmfora.

I el diumenge, 18 de juliol arriba el millor de la música de les Big band americanes al ritme de “l’Alonis Band”. És un grup nascut de la Vila Joiosa format per 8 membres que interpreta música d’ambient imitant l’època daurada de les Big bands americanes. Serà a les 22.00 hores a la urbanització Balcó de Finestrat.

Pots consultar la programacin completa de l’ESTIU CULTURAL ací

 

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va animar als veïns i visitants que passen aquests dies les seues vacances en la localitat “perquè vengen a Finestrat a gaudir d’aquesta proposta d’oci per a tots els públics en la qual mantenim totes les mesures de seguretat com la desinfecció de mans en els accessos i les distàncies de seguretat”.

L’entrada a aquests esdeveniments és lliure i limitada a l’aforament establit actualment que és el 75%.