Aquest dissabte arriba a Finestrat l’espectacle “Riures en valencià” amb les monologuistes María Juan, María Zamora i Carol Tomás

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una activitat aquàtica d’aventura en el Barranc del Gorgo de l’Escala
22/07/2020
En marxa la campanya anual de vacunació antiràbica a Finestrat
23/07/2020

Aquest dissabte, 25 de juliol, la cultura en valencià arribarà a la Plaça de la Unió Europea de Finestrat on se celebrarà una nit de monòlegs titulada “Riures en valencià”. Tres monologuistes, María Zamora, María Juan i Carol Tomás, amenitzaran la fresca estival des del centre històric de la localitat. Aquesta actuació compta a més amb el suport de la Diputació d’Alacant a través de les “Subvencions per al foment de la llengua i la cultura popular valenciana, anualitat 2020”.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va convidar a la població “a gaudir d’aquesta gala d’humor en valencià conduïda per l’actriu i presentadora, María Juan, amb la participació de María Zamora i Carol Tomás. En definitiva, un pla perfecte per a la nit del dissabte amb tres de les monologuistes més conegudes de la nostra Comunitat”. L’espectacle “Riures en valencià” tindrà lloc a la Plaça de la Unió Europea aquest dissabte, 25 de juliol, a partir de les 22.00 hores. L’accés és gratuït limitat a l’aforament de l’esdeveniment i seguint les mesures de seguretat anti COVID-19.

Esdeveniments a l’agost

A l’agost seguirà la cultura tant a la Cala com al centre històric. El dia 1 tornarà la música en directe a la platja a càrrec de “Guillermo Carmena’s Band”. Serà a les 22.00 hores, en la Plaça de l’Àmfora. I el dia 8 d’agost se celebrarà al centre històric el teatre familiar “Las aventuras de joven principito”, d’Adán Rodríguez. Aquesta adaptació està inspirada en la famosa novel·la “El Petit Príncep” en la qual el seu autor, Antoine de Saint-Euxpéry, proposa un viatge iniciàtic a través de la imaginació, la màgia, la sensibilitat i la saviesa dels seus personatges. Aquesta representació teatral, recomanada per a tota la família i xiquets a partir dels 6 anys d’edat, es podrà gaudir el dissabte, dia 8 d’agost, a les 22.00 hores, en la Plaça de la Unió Europea.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de la Diputació d’Alacant a través de les “Subvencions per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques (anualitat 2020)”.

#FinestratSegur: mesures anti COVID-19

En la celebració d’aquesta programació cultural s’aplicaran les mesures de seguretat per a evitar la propagació del COVID-19 com l’ús obligat de mascaretes, la limitació d’aforament, la delimitació d’entrades i eixides separades per a evitar aglomeracions i la desinfecció de l’espai abans i després de la celebració de cada esdeveniment.

Exposició LUGARES de la Fundació Frax

A més, fins al pròxim 18 de setembre es pot visitar en el Museu de Finestrat l’exposició “LUGARES” composta per quadres d’artistes que han exposat en la Fundació Frax i que forma part de la mostra itinerant “Descobreix els nostres artistes” que promou la Diputació d’Alacant. La primera parada d’aquesta mostra és Finestrat amb 14 obres el fil conductor de les quals són la representació de llocs com el paisatge muntanyenc del Puig Campana, el barri antic d’Altea o les salines de Santa Pola.

L’horari de visita al Museu és de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i també hi ha l’opció de visita fent reserva prèvia en l’email museu@finestrat.org o telefonant al 660 70 54 20.

(GABINET PREMSA.22.7.2020)