Aquest dissabte 19 viu la PRIMAVERA FEST a Finestrat

Finestrat bonificarà un 95% la plusvàlua per herències
11/03/2022
La Regidoria d’Igualtat de Finestrat organitza un taller per a ajudar a reduir la bretxa digital i traure-li major partit al mòbil
15/03/2022

Aquest dissabte, 19 de març, la Llampuga Comissió de Festes celebra una festa per a donar la benvinguda a la primavera. Arrancarà amb l’esmorzar de tapetes tradicionals a les 12.30 hores. Després dinarem amb una recepta popular de la cuina finestratina com és l’arròs amb fesols i naps. L’esdeveniment lúdic continuarà amb el “Tardeo” amenitzat amb la bandeta de música i planxa per a berenar i sopar, tot a preus populars.

L’esdeveniment està organitzat des de la Llampuga Comissió de Festes comptant amb el suport de la Regidoria de Festes. L’edil titular de l’àrea, Héctor Baldó, va animar a la població de Finestrat i de tota la comarca a fer costat a la Comissió “en aquesta jornada lúdica de convivència que coincideix amb la festivitat de Sant Josep i en la qual tindrem l’oportunitat de degustar plats típics de la cuina finestratina, a més d’acompanyar a la Comissió en la recaptació de fons per a les festes patronals d’agost”.