Aquest dimecres comencen les obres de reurbanització en els vials de la partida la Cantereria i la Foia

El Viver d’Empreses de Finestrat ha celebrat una xarrada sobre la Reforma Laboral
21/01/2022
El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, va visitar les obres de remodelació de l’Avinguda Benidorm a Finestrat
26/01/2022

L’AJUNTAMENT INVERTIRÀ 173.000€ A RENOVAR LA XARXA DE SANEJAMENT, INSTAL·LAR ENLLUMENAT SOLAR I RENOVAR TOT EL PAVIMENT EN AQUESTS VIALS

Aquest dimecres, 26 de gener, comencen les obres de reurbanització de la partida la Cantereria i la Foia. L’objectiu és millorar l’estat dels vials que donen accés als habitatges d’aquestes partides i també l’accés a les instal·lacions municipals de la zona poliesportiva de la Foia. Al mateix temps, aquesta actuació s’aprofitarà per a renovar la xarxa d’aigua potable, instal·lar una nova canalització d’enllumenat públic, rebaixar i cobrir les séquies confrontants als vials i renovar tot el paviment i senyalització.

El regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret, va informar que les obres arranquen aquest dimecres “i es prolongaren durant els pròxims dos mesos. Abasten 2 vials; un en la partida la Foia que arriba fins a l’accés al Poliesportiu i un altre vial de la partida la Cantereria en direcció al riu Anxero. En total són uns 5.000 metres de longitud on renovarem la xarxa de sanejament, una nova instal·lació d’enllumenat per a situar lluminàries solars que instal·larem en aquestes partides on, fins ara, no hi havia fanals; també rebaixarem i cobrir les séquies i a substituir tot el paviment perquè el ferm acusava ja una important deterioració. En definitiva, es tracta de reurbanitzar aquests vials per a millorar la seguretat, la circulació i també l’estètica”.

El pressupost de l’actuació, sufragat íntegrament des de l’Ajuntament, ascendeix a 172.953,90 €.

Cal recordar que en la partida la Cantereria es va dur a terme l’any passat les obres de construcció del col·lector per a la conducció de pluvials amb l’objectiu d’evitar inundacions amb les aigües procedents del nucli urbà.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

(GABINET PREMSA.24.1.2022)