Aquest dilluns de Pasqua Finestrat celebra la seua tradicional festa de l’Ereta a la Font del Molí

Vuelve esta Semana Santa a Finestrat la II Copa Volabola con más de 600 jugadores de voleibol de toda España
05/04/2023
Presentació conjunta de la campanya comarcal “Homes de cures” a Finestrat
18/04/2023

Finestrat. Fiestas Patronales. Procesión de Sant Bertomeu

Finestrat es prepara per a celebrar una de les festes més tradicionals del calendari anual: l’Ereta. El dilluns de Pasqua els finestratins es donen cita en un lloc emblemàtic com és l’àrea recreativa de la Font del Molí, a les faldes de la muntanya Puig Campana. Allí, a partir de les 12 del matí hi haurà castells inflables per als xiquets, animació musical amb la bandeta i barra a preus populars amb Minitofols Comissió 2023. Així transcorrerà la jornada festiva durant el dia i, sobre les 18.00 hores, es prolongarà amb un DJ.

Per a aquest dia des de la Regidoria de Festes han habilitat un autobús que eixirà des de la Cala a les 11.00 hores i passarà per les urbanitzacions. L’horari de retorn és les 19.00 hores. També per a facilitar el desplaçament des del nucli històric fins a la Font del Molí hi haurà un bus llançadora que eixirà des de la Fonteta. Durant el matí l’horari serà continu entre les 12.30 i les 14.00 hores (pujades i baixades) i a la vesprada també hi haurà servei llançadora entre les 16.00 i les 18.00 hores.

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va animar a la població de Finestrat i de la comarca a gaudir d’aquesta jornada festival a l’aire lliure. “Per a aquesta ocasió tindrem inflables pensant en el públic infantil. No faltarà la bandeta de música i les tapes més tradicionals amb la Comissió de Festes MiniTofols. Després pensant en el públic més juvenil hem organitzat, com a novetat, una sessió de Dj que començarà a les 6 de la vesprada. Per a facilitar que els veïns no hagen de pujar amb cotxe fins a la Font del Molí tindrem autobús, tant des de la Cala passant per urbanitzacions i també una llançadora pujant i baixant abans de menjar i havent dinat. Així que tot preparat per a una jornada que esperem molt lúdica i agradable”.