Aquest cap de setmana segueix la programació de “l’Estiu Cultural” a Finestrat amb Peter Pan i la comèdia en valencià “Trio Faraona”

Més de 150 persones amb mobilitat reduïda gaudeixen del bany en l’àrea “Platja Accessible” de la Cala de Finestrat
28/07/2021
Finestrat rep una subvenció de 4.000€ per a millorar la gestió de residus de poda i jardineria
29/07/2021

Aquest cap de setmana segueix la programació de l’Estiu Cultural a l’Auditori del Castell de Finestrat. En concret, aquest dissabte 31 de juliol torna el grup Taules Teatre amb la representació de l’espectacle musical per a tota la família “Peter Pan”. I el diumenge, 1 d’agost, en el mateix enclavament prendran l’escenari els integrants d’Aiguamar Teatre per a fer riure al públic amb la seua comèdia en valencià “Trio Faraona”.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “després del musical “Érase una vez…” que va portar a escena el grup Taules Teatre a la Cala de Finestrat amb un gran èxit de públic ara els podrem tornar a gaudir en el centre històric. Serà aquest dissabte a l’Auditori del Castell on més de 30 actors entre xiquets i adults recrearan les divertides aventures de Peter Pan”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

El diumenge continuarà la proposta cultural a Finestrat, també a l’Auditori del Castell amb Trio Faraona. “Els precedeix un excel·lent acolliment de crítica i de públic. I arriben a Finestrat amb aquest nou espectacle en el qual un grup d’animadors socioculturals, en comptes d’animar, es dediquen a criticar celebracions tan nostres i tradicionals com la Primera Comunió, el Nadal o les Falles. És el tercer treball original d’Aiguamar Teatre, comèdia en valencià escrita per Mariano Lloret que estic segur que farà riure a tots els públics”.

Els dos esdeveniments tindran lloc a l’Auditori del Castell de Finestrat a les 22.00 hores. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament del 75% d’acord amb les actuals restriccions sanitàries d’esdeveniments a l’aire lliure.

(GABINET PREMSA. 28.7.2021)