Aquest cap de setmana comença la lliga per a les infantils i cadets del Club Voleibol Finestrat

Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana a Finestrat: dijous 17, 11:45 hores
16/10/2019
Finestrat en la primera línia de les destinacions Turístics Intel·ligents a nivell nacional
18/10/2019

EL DISSABTE 26 D’OCTUBRE SE CELEBRA EL 2n ENTRENAMENT ESPECÍFIC DE LES DISTÀNCIES LLARGUES DE LA “COSTA BLANCA TRAILS”

Club Voleibol Finestrat
Els equips del Club continuen preparant els seus partits d’aquest pròxim cap de setmana.
Aquest dissabte 19, a les 10:00 hores, debutarà l’equip Infantil Exegur Seguridad Finestrat contra el CV Altea en el Pavelló municipal de La Foia. Per tant, primer partit de les nostres xicotetes federades.
Les cadets del Mudanzas Jovi Finestrat comencen també la lliga aquest dissabte, a les 12:00 hores, en el Pavelló de Finestrat contra el CV Alzira de València. Sens dubte, un partit en què les nostres eixiran a per totes per a començar amb bon peu la competició.
Per la seua banda, l’equip juvenil del Fitness CORPORE Finestrat es desplaça a Benissa per a disputar el seu segon partit de lliga i intentara seguir líder de la classificació.

CFUE Finestrat
Els equips del club local de futbol Unió Esportiva Finestrat ja estan jugant els seus trobades de lliga. I aquest cap de setmana la toca diversos partits a casa. El dissabte, dia 19, a les 11:15 hores jugaran en el camp La Foia de Finestrat els alevins B contra Col·legi Salesians d’Alacant i, a les 12:30 hores, el Benjamí A contra el CD Polop. També a casa la toca el diumenge, dia 20, a l’equip aleví A de Finestrat contra el SFFCV Benidorm, a les 10:15 hores; i, a les 11:30 hores, els juvenils contra el CD Polop.
Fora de casa es desplaçarà l’equip cadet que juga el dissabte, a les 9:30 hores, contra el CFUD Calp; i el diumenge també juga a domicili el benjamí B contra l’Àt. Callosa a les 11:00 hores.

Club Taekwondo Finestrat
El passat cap de setmana en l’Open Comunitat Valenciana els membres del Club Taekwondo Finestrat es van portar a casa un total de 10 medalles. En modalitat poomsae van ser 3 plates i 2 bronzes mentres que en combat van aconseguir 1 or, 2 plates i 2 bronzes.

Per a aquest cap de setmana s’enfronten a la II jornada de la Lliga Espanyola de Taekwondo que es diputa en el velòdrom Lluís Puch de València.
Cal recordar que en la 1a jornada de lliga, disputada al setembre en Marina d’Or, el Club de Finestrat va aconseguir la 3a posició en el rànquing nacional per equips, a més de portar-se 10 medalles (5 ors, 1 plata i 4 bronzes). Fins aquesta competició arriben tercers de la general amb equip precadet, cadet i júnior en modalitat combat.

Costa Blanca Trails
Després de l’èxit del primer entrenament específic llançat per l’organització de la Costa Blanca Trails, arriba la 2a jornada per a provar el recorregut de les distàncies més llargues. En concret, serà el dissabte 26 d’octubre per la Serrella, amb eixida i arribada des de l´Abdet. Per a les persones interessades a participar en aquest entrene de cara a les Ultres del pròxim 16 de novembre, han d’estar atentes al dilluns 21, data en què es publicarà tota la informació i el formulari per a inscriure’s en la pàgina de Facebook @cbtrails.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va animar als esportistes locals en aquest inici de lliga com és per al Club Voleibol i en les pròximes competicions del Club Taekwondo Finestrat. A més, va recordar que estem en ple compte arrere per a la carrera de muntanya “Costa Blanca Trails” “i des de l’organització han tornat a programar un entrenament específic que serà idoni per a prendre contacte amb els recorreguts de llarga distància”.

(GABINET PREMSA.17.10.2019)