Aquest cap de setmana arriben les Festes de la Cala de Finestrat en honor al Turista

Un any més, renovem el conveni de col·laboració amb l’AMPA del CEIP “Balcó de Finestrat”
22/09/2022
La finestratina, Miryam Lloret, medalla de Bronze en el Campionat Europeu de Dragon Boat
22/09/2022

HI HAURÀ BANDETA, CERCAVILES, PARC INFANTIL, PAELLA GEGANT, ELS CONCERTS DE SEKÍA, SEGARRA INN BLUES, SWAP I L’ORQUESTRA ÒXID
Finestrat celebra aquest cap de setmana les festes de la Cala en honor al Turista amb un variat programa d’actes dedicat a rendir tribut a totes les persones que han triat la localitat com a destinació de les seues vacances. Aquest esdeveniment també servirà d’estrena per a la Comissió que organitza les Festes Patronals 2023. El regidor titular de l’àrea de Festes, Héctor Baldó, va acudir aquest matí a la Cala al costat de la regidora de Turisme, Donna Rebecca Plummer i els membres de la Comissió, Adrià Ortuño, Maria José Llinares i Alejandro Miravalles per a supervisar el muntatge de les carpes i l’escenari en la zona de l’aparcament de la platja.

En paraules de l’edil Héctor Baldó, “des de fa més de vint anys reservem un cap de setmana de setembre per a rendir tribut a totes aquelles persones que han triat Finestrat com a destinació de les seues vacances. Per a això, hem programat una sèrie d’actes que inclouran el concert de rock amb el grup local SEKÍA, seguit per Segarra Inn Blues i Celia Sanz. El dissabte tindrem la bandeta que portarà la música per tots els carrers de la Cala de Finestrat, parc infantil, una paella a preus populars a benefici de les festes 2023, discmòbil amb festa de l’espuma i a la nit ball amb l’orquestra Òxid. El diumenge repetim amb la bandeta, el parc infantil i també hi haurà tardeo amb un altre grup local, els SWAG, als qui vam tindre ocasió de veure en el Mercat Gastronòmic i ens va encantar”.
ESCOLTA LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Va baldar va agrair a la Comissió organitzadora de les festes patronals d’agost la seua implicació en les Festes de la Cala. “Així que si la meteorologia ens ho permet, agrairem un any més la lleialtat dels nostres turistes amb aquestes festes a les quals convide a participar a tots els veïns de Finestrat i comarca, així com les persones que ens visiten en aquestes dates”.

Tots els actes tindran lloc en la zona de l’aparcament situat enfront de la platja.

(GABINET PREMSA.21.9.2022)

 

PROGRAMA D’ACTES: Festes de la Cala de Finestrat en honor al Turista

Divendres 23

19.00h. Obertura amb Barra popular i Food Trucks.

21.30h. Concert de SEKÍA, Segarra Inn Blues i Celia Sanz.

Dissabte 24

Barra popular i Food Trucks (des de les 12.00h.)

12.00h. Bandeta, cercaviles i parc infantil.

14.00h. Paella gegant a preus populars (a benefici de les Festes Patronals 2023).

16.30h. Discmòbil amb bromera.

22.00h. Ball amb l’orquestra ÒXID.

Diumenge 25

Barra popular i Food Trucks (des de les 12.00h.)

12.00h. Bandeta i parc infantil.

17.00h. Tardeo amb els SWAG.

**Hi haurà barra popular de la Comi i Food Trucks durant totes les festes.